Mobile menu
Hajduk II pobijedio NK Bravo

Hajduk II pobijedio NK Bravo

 
25/2/2018 - 17:08 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić/Hajduk.hr

Hajduk II - NK Bravo 2:1
Prijateljska utakmica
Pomoćni teren stadiona Poljud
Strijelci: Šego, Palaversa - Jugovar
Sutkinja: Vesna Budimir

Hajduk II: Gujić, Bašić (od 46. Relota), Bradarić (od 82. Ciprić), Batarelo, Šuto, Jurić, Palaversa (od 60. Sahiti), Pasariček (od 60. Ćurić), Teklić, Kreković (od 46. Kovačević), Šego (od 46. Delić)

Hajdukova druga momčad slavila je protiv slovenskog drugoligaša NK Bravo u dvoboju koji je treneru Siniši Oreščaninu trebao poslužiti kao generalna proba za nastavak prvenstva. Ipak, Hajduk II će odigrati još jednu pripremnu utakmicu budući da se nastavak prvenstva pomiče za jedan tjedan zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta koji vladaju u cijeloj državi. Igra se isto kolo, samo s tjednom zakašnjenja. 

Ogled Bijelih i NK Brava obilovao je prigodama na obje strane. Momčad Siniše Oreščanina dominirala je uvodnim minutama susreta što je rezultiralo s dva rana pogotka. Prvi se dogodio u režiji Domagoja Bradarića i Michelea Šege, prvi je ubacio s lijeve strane na pet metara, a napadač Hajduka bio je prvi na lopti koju je zakucao u suparničku mrežu. 

Prije sredine prvog dijela Hajduk je već vodio 2:0. Pogodak je pao nakon kratke kombinacije koja je započela izvođenjem kornera. Lopta je došla na 20 metara do Tonija Teklića koji je samo odložio za Antu Palaversu, a ovaj je odmjerenim udarcem kroz šumu nogu neobranjivo pogodio donji desni kut. 

Nastavili su Bijeli s dobrom igrom, međutim Slovenci ipak uspijevaju pred sam kraj prvog dijela smanjiti rezultat preko Domena Jugovara koji je s dvadesetak metara postigao vrlo lijep pogodak u gornji desni kut. 

U drugom dijelu vidjeli smo dosta zamjena i nekoliko vrlo dobrih prilika na obje strane, međutim rezultat se do kraja utakmice nije mijenjao i Bijeli su na koncu zasluženo slavili s 2:1.

U sljedećem tjednu Hajduk II bi trebao odigrati još jedan pripremni susret s Dugopoljem, a o terminu ćemo vas naknadno obavijestiti. 

25/2/2018 - 17:08 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić/Hajduk.hr