Mobile menu
Hajduk II pobijedio Junaka u Sinju 2:1

Hajduk II pobijedio Junaka u Sinju 2:1

 
28/2/2015 - 17:09 sati
Hajduk II
Foto: Veljko Martinović/ dalmatinskiportal.hr

Hajdukova rezervna momčad pobijedila je Junaka u Sinju sa 2:1 golovima Puljića i Juranovića u okviru 18. kola 3. HNL Jug.

Bila je to uzbudljiva utakmica koju je obilježio rezultatski preokret - Hajduk II je gubio na poluvremenu, a preokret je napravio u nastavku - ali na trenutke i preoštra igra u kojoj su isključeni po jedan igrač na svakoj strani. 

Junak je došao do vodstva u 28. minuti golom Lipotića, a momčad trenera Marija Osibova puno bolje, angažiranije zaigrala je u nastavku. S igračem manje (drugi žuti karton dobio je Župan u 49.) Hajduk II je u 51. minuti izjednačio preko Puljića kojem je asistirao Juranović

Kasnije je i Junak ostao s igračem manje kad je u 64. minuti zbog igranja rukom drugi žuti karton dobio Matijašević, a pobjedu Hajduku II osigurali su dvojica prvotimaca koji su priključeni za ovu prigodu: u 77. minuti Vasilj je prošao po lijevoj strani i uposlio Juranovića koji je iz blizine zabio gol pa je svoj učinak na ovoj utakmici zaokružio na jedan gol i jednu asistenciju. 

Momčad trenera Marija Osibova tako je krenula s pobjedom u proljetni dio sezone.

Hajduk II: Grbić, Župan, Domej, Franić, Vasilj (od 77. Žile), Tudor, Hairlahović, Sršen (od 46. Puljić), Juranović, Basha, Mastelić (od 89. Prskalo).

Strijelci: Lipotić u 28. minuti za Junak, te Puljić u 51. i Juranović u 77. minuti za Hajduk II. 

28/2/2015 - 17:09 sati
Hajduk II
Foto: Veljko Martinović/ dalmatinskiportal.hr