Mobile menu
Hajduk II odigrao bez golova s Dugopoljem

Hajduk II odigrao bez golova s Dugopoljem

 
4/3/2018 - 17:18 sati
Hajduk II
Foto: Ivica Čavka

HAJDUK II – DUGOPOLJE 0:0
Prijateljska utakmica
Pomoćni teren stadiona Poljud
Sudac: Marko Šamanović

Hajduk II: Ljubić, Bašić, Šuto, Batarelo, Bradarić, Palaversa (od 64. Nejašmić), Pasariček, S. Jurić, Delić, Šego (od 36. Kreković (od 75. Krajina)), Teklić (od 58. Ćurić)

Hajdukova druga momčad odigrala je bez golova s Dugopoljem u posljednjoj pripremnoj utakmici uoči nastavka prvenstva. Poslužio je ovaj susret kao generalna proba za obje momčadi, a bio je upravo dobra priprema za sve ono što ih čeka za tjedan dana.

Vidjeli smo utakmicu s mnogo čvrstih duela, trke i zalaganja na obje strane, ali bez puno prilika. Tek krajem prvog dijela uspjeli su gosti kreirati dvije opasnosti iz kornera pred vratima Bijelih, a najbolju priliku imao je Ivan Prtajin koji je glavom pucao s deset metara u lijevi kut, ali vratar Marin Ljubić sjajno je obranio njegov udarac.

Nastavak utakmice donio je preslik prvog poluvremena, bez pravih prilika do posljednjih deset minuta susreta. U 80. minuti Dugopoljci su još jednom zaprijetili iz kornera. Lopta je došla na desnu stativu do Ivana Primorca koji je pucao s pet metara iskosa,  međutim Ljubić mu je odlično zatvorio kut i još jednom obranio svoja vrata.

Pet minuta kasnije Hajduk je imao najbolju priliku utakmice. Stanko Jurić je odlično presjekao jednu loptu na sredini terena, otvorila se brza kontra za Domagoja Bradarića koji je preciznim dodavanjem pronašao Ivana Delića na nekih sedam metara, međutim napadaču Bijelih je u ključnom trenutku pobjegla lopta i na koncu nije uspio uputiti udarac iz idealne pozicije.

Bilo je to sve od ove pripremne utakmice, a Hajduk II u prvom kolu nastavka prvenstva sljedeće subote gostuje kod Gorice. 

4/3/2018 - 17:18 sati
Hajduk II
Foto: Ivica Čavka