Mobile menu

Varaždin

Varaždin

2:2

Hajduk II

Hajduk II

Natjecanje: 22. kolo
Mjesto: Varaždin
Datum: 17/3/2018
Suci: Ivan Župan (Bjelovar)
Hajduk II odigrao 2:2 na gostovanju u Varaždinu

Hajduk II odigrao 2:2 na gostovanju u Varaždinu

 
17/3/2018 - 17:15 sati
Hajduk II - Utakmice
Foto: Miro Gabela/Hajduk.hr
Varaždin - Hajduk IIVaraždin - Hajduk IIVaraždin - Hajduk IIVaraždin - Hajduk IIVaraždin - Hajduk IIVaraždin - Hajduk IIVaraždin - Hajduk IIVaraždin - Hajduk IIVaraždin - Hajduk IIVaraždin - Hajduk IIVaraždin - Hajduk IIVaraždin - Hajduk IIVaraždin - Hajduk IIVaraždin - Hajduk IIVaraždin - Hajduk IIVaraždin - Hajduk IIVaraždin - Hajduk IIVaraždin - Hajduk IIVaraždin - Hajduk II
Varaždin - Hajduk II

VARAŽDIN - HAJDUK II 2:2
22. kolo Druge HNL
Gradski stadion u Varaždinu
Gledatelja: 200
Sudac: Ivan Župan (Bjelovar)
Strijelci: 1:0 Droždek (11), 1:1 Nejašmić (44), 2:1 Glavica (66), 2:2 S. Jurić (81)

VARAŽDIN: Nevistić, Bamidele, Jertec, Čelić, Glavica (od 70. Kolarić), Sačer, Droždek, Jevtoski, Šimek, Senić, Golubar.

HAJDUK II: Ljubić, Relota (od 58. Pasariček), Šuto, Batarelo, Bradarić, Nejašmić, S. Jurić, Palaversa (od 69 Ćurić), Teklić (od 87. Barišić), Delić, Kreković.

Hajduk II odigrao je 2:2 na gostovanju kod Varaždina u sklopu 22. kola. Momčad Siniše Oreščanina odigrala je jako zrelu i kvalitetnu utakmicu, dva puta su Bijeli bili u rezultatskom zaostatku, ali na teškom gostovanju su pokazali karakter, te su u samom finišu susreta imali priliku za osvajanje sva tri boda. 

Utakmica nije krenula po planu za hajdukovce, već na samom startu nakon jednog slobodnjaka lopta je pogodila Antu Palaversu u ruku, sudac Ivan Župan pokazao je na bijelu točku, a siguran izvođač bio je Domagoj Droždek.

Vrlo brzo su se Bijeli pribrali i stvorili nekoliko opasnih situacija pred vratima domaćina. Najprije je vratar Ivan Nevistić zaustavio dobar pokušaj Leona Krekovića, zatim je obranio i udarac Tonija Teklića iz slobodnjaka s 18 metara, ali zato ništa nije mogao kod prekrasne akcije u 44. minuti kada je rezultat poravnao Darko Nejašmić. Igrači Hajduka odigrali su osam dodavanja, lopta je na koncu došla do Nejašmića koji silovito s 18 metara pogađa mrežu Varaždina.

U nastavku su domaći opet preuzeli inicijativu, Samuel Bamidele je u 59. minuti pogodio vratnicu, a zatim je i Maks Čelić tukao glavom s pet metara pored vratnice. Njihov pritisak urodio je plodom u 66. minuti kada je Dejan Glavica nakon ubačaja s lijeve strane pronašao put do mreže za vodstvo 2:1.

Pokušavali su Bijeli opet doći do poravnanja, dva solidna udarca uputio je Ivan Delić, ali nije bio dovoljno precizan. Utakmica se zatim primirila sve do 81. minute kada Hajduk dolazi do novog izjednačenja, Stanko Jurić primio je loptu na nekih desetak metara i poslao neobranjiv udarac u lijevi kut.

I kada se činilo kako neće biti većih uzbuđenja do kraja utakmice otvorila se stopostotna šansa za Delića u 89. minuti. Napadač Bijelih primio je loptu na pet metara, pucao je iz prve, ali Nevistić fantastičnom obranom spašava svoju momčad od poraza. 

17/3/2018 - 17:15 sati
Hajduk II - Utakmice
Foto: Miro Gabela/Hajduk.hr