Mobile menu

Hajduk II

Hajduk II

0:2

Varaždin

Varaždin

Natjecanje: 11. kolo
Mjesto: Split
Datum: 10/10/2017
Hajduk II na Poljudu poražen od Varaždina

Hajduk II na Poljudu poražen od Varaždina

 
10/10/2017 - 17:20 sati
Hajduk II - Utakmice
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Hajduk II - VaraždinHajduk II - VaraždinHajduk II - VaraždinHajduk II - VaraždinHajduk II - VaraždinHajduk II - VaraždinHajduk II - VaraždinHajduk II - VaraždinHajduk II - VaraždinHajduk II - VaraždinHajduk II - VaraždinHajduk II - VaraždinHajduk II - VaraždinHajduk II - VaraždinHajduk II - VaraždinHajduk II - VaraždinHajduk II - VaraždinHajduk II - VaraždinHajduk II - VaraždinHajduk II - Varaždin
Hajduk II - Varaždin

HAJDUK II - VARAŽDIN 0:2
Druga HNL, 11. kolo
Split, stadion Poljud
Gledatelja: 209
Sudac: Goran Pečarić (Zagreb)
Strijelci: 0:1 Kabiru (26.), 0:2 Jertec (72.-11m)

HAJDUK II: Grbić, Šuto, Gruica, Batarelo, Bradarić, Nejašmić, Šeparović, Pasariček, Šego, Delić, Kovačević
VARAŽDIN: Nevistić, Bamidele, Jertec, Čelić, Glavica, Šimek, Muhammed, Prahić, Golubar, Težak, Kulenović

Momčad Varaždina odnijela je sva tri boda s Poljuda u utakmici 11. kola Druge HNL. Gosti su slavili rezultatom 2:0 golovima Muhammeda Kabirua u 26. minuti susreta koji je pucao sa 16 metara na lijevoj strani, lopta je okrznula Matu Šutu i prevarila vratara Ivu Grbića. Konačan rezultat postavio je Dario Jertec u 72. minuti susreta iz jedanaesterca.

Iskusna momčad Varaždina od početka je postavila čvrsti defenzivni blok i nije dopuštala hajdukovcima da stvore izraženiju prijetnju prema golu vratara Ivana Nevistića. Prvu priliku imali su gosti u 7. minuti kada je glavom tukao Samuel Ayodeji, ali nije bio precizan. Dobar kontranapad su u 17. minuti istrčala trojica Bijelih, Michele Šego je proigrao Franka Kovačevića, a ovaj je pokušao uposliti Ivana Delića, no najbolji strijelac druge momčadi Hajduka nije stigao na loptu. Varaždinci do vodstva dolaze u 26. minuti dvoboja. Juraj Čelić je prebacio oštru loptu na suprotnu stranu, gdje je dočekao Kabiru koji snažnim udarcem trese mrežu. Lopta je na putu do vrata okrznula Šutu, a Grbić je ostao na krivoj nozi. Pokušavali su igrači Siniše Oreščanina zaprijetiti Varaždincima, ali nedostajao je hajdukovcima završni pas da ugroze gol Nevistića.

Nastavio je Hajduk s inicijativom u drugom dijelu, a prvi pokušaj vidjeli smo u 53. minuti. Delić je centrirao na glavu Jerka Šeparovića koji pogađa loptom u glavu Kovačevića. Gosti su pokušavali preko kontri i polukontri, a priliku su imali u 57. minuti ogleda kada je Dejan Glavica tukao oštrim prizemnim udarcem s 14 metara iskosa, ali Grbić je obranio i odbio u korner. Do povećanja vodstva momčad Varaždina dolazi u 72. minuti susreta. Jertec je realizirao jedanaesterac koji je dosuđen nakon što je Ivicu Batarela lopta pogodila u ruku. Vratar Bijelih je pročitao stranu, ali udarac je bio prejak i završio u mreži. Do kraja utakmice većih prigoda nije bilo, gosti su sačuvali svoju prednost i upisali tri boda na poljudskom stadionu.

10/10/2017 - 17:20 sati
Hajduk II - Utakmice
Foto: Robert Matić / hajduk.hr