Mobile menu
Hajduk II i dalje vodeća momčad lige

Hajduk II i dalje vodeća momčad lige

 
15/3/2017 - 09:10 sati
Hajduk II
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr

Nogometaši druge momčadi Bijelih doživjeli su poraz u Blatu kod domaćina Zmaja u drugoj utakmici proljetnog dijela 3. HNL jug. Nisu igrači Marka Loze odigrali najbolju utakmicu, domaćin je u većem dijelu utakmice bio agresivniji i borbeniji protivnik i na koncu pobijedio 2:0 te osvojio bitna tri boda u borbi za opstanak. 

Imali su hajdukovci prilike na početku susreta dobre prilike, no Tomislav Mrkonjić, Mario Cetina pa na koncu i Ivan Prtajin nisu uspjeli Bijelima donijeti prednost i okruniti dominaciju u prvih 15 minuta. Domaćini su to kaznili već u 17. minuti i držali vodstvo sve do kraja susreta, a šest minuta prije kraja i potvrdili svoju pobjedu.

Bijeli su unatoč porazu i dalje vodeća momčad lige s dva boda prednosti pred drugoplasiranim Neretvancem koji je u subotu svladao Orkana. Naravno, trener Lozo će na treninzima ukazati igračima na nedostatke i greške iz prošlog ogleda, ali i okrenuti se pripremama prema novom prvenstvenom susretu koji ih čeka u subotu protiv Primorca iz Stobreča. Utakmica se igra 18. ožujka na pomoćnom travnjaku poljudskog stadiona s početkom u 15:30 sati. Bitan je to susret za mladu momčad Hajduka za očuvanje prve pozicije, ali i povratka na pobjednički kolosijek. 

15/3/2017 - 09:10 sati
Hajduk II
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr