Mobile menu
Hajduk i Junak potpisali ugovor o poslovno-sportskoj suradnji

Hajduk i Junak potpisali ugovor o poslovno-sportskoj suradnji

 
17/11/2016 - 11:00 sati
Klub
Foto: hajduk.hr

NK Junak i HNK Hajduk potpisali su danas na Gradskom stadionu u Sinju ugovor o poslovno-sportskoj suradnji. Ugovorom koji su potpisali predsjednik Uprave NK Junak Stipislav Jadrijević i predsjednik Uprave HNK Hajduk Ivan Kos regulirani su obostrani međusobni odnosi koji uključuju niz stručnih aktivnosti iz područja nogometa i procesa rada s mlađim uzrasnim kategorijama. 

Hajduk se konačno vraća Dalmaciji i suradnji s dalmatinskim klubovima. Cilj je ponovno jačanje nogometa u ovom kraju kojem će se, uz Hajduk i Junak, priključiti još nekolicina klubova s kojima se na ovu temu već razgovaralo.

Činjenica je da bez jake dalmatinske baze nema ni jakog Hajduka. Želja, ali i cilj je da suradnja s klubovima poput Junaka pomogne i u osnaživanju igračkog kadra unutar Akademije HNK Hajduk. A upravo je njezina reorganizacija i popunjavanje stručnim trenerskim kadrom jedan od najvažnijih projekata koji su pokrenuti u Klubu. Ovaj korak je pokazatelj povratka Akademije HNK Hajduk na stare staze slave kada su iz nje izlazila svjetska igračka imena. Na tim se postulatima gradi uspješna budućnost Hajduka.

Krajnje je vrijeme da djeca iz ovog kraja praktički direktno iz vrtića prestanu odlaziti u druge dijelove Hrvatske i Europe tražiti igračku sreću. Ovom je suradnjom stoga poslana jasna poruka da je najbolje mjesto za njihovu afirmaciju upravo u Hajduku. Na njima je da poštuju tradiciju, vrijednosti i pravila ponašanja HNK Hajduk, a na Klubu je da im se osiguraju najbolji mogući uvjeti za igrački rast i razvoj te daljnje obrazovanje. Sve su to naša djeca i svaki od njih Klubu je jednako bitan, kako u sadašnjosti tako i u budućnosti.

17/11/2016 - 11:00 sati
Klub
Foto: hajduk.hr