Mobile menu
Hajduk i Jug CO potpisali ugovor o nastavku uspješne suradnje!

Hajduk i Jug CO potpisali ugovor o nastavku uspješne suradnje!

 
25/8/2016 - 17:10 sati
Klub
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Hajduk i Jug CO potpisali ugovor o nastavku uspješne suradnjeHajduk i Jug CO potpisali ugovor o nastavku uspješne suradnje
Hajduk i Jug CO potpisali ugovor o nastavku uspješne suradnje

HNK Hajduk i aktualni prvak Europe u vaterpolu VK Jug CO potpisali su danas ugovor o nastavku suradnje koja je uspješno započela prije 2 godine kada su se Hajduk i Jug CO kao klubovi s velikom tradicijom, povezali i otpočeli zanimljivu sportsko-poslovnu suradnju.

Ugovore su potpisali predsjednik Uprave HNK Hajduk Ivan Kos i predsjednik VK Jug CO Lukša Jakobušić te direktor marketinga i prodaje HNK Hajduk Aljoša Bašić i sportski direktor VK Jug CO Ognjen Kržić.

Suradnja se nastavlja prema istim, dosadašnjim uvjetima. Jug će u narednom razdoblju u izvan vodenom programu nositi službenu opremu Macron, tehničkog sponzora našeg Kluba, a Hajduk će u suradnji s tehničkim sponzorom VK Jug Turbom nastaviti proizvodnju kupaćeg programa sa službenim znakovljem našeg Kluba.

Nastavlja se i zajednička komercijalizacija proizvoda, pa će tako svi navijači s juga i dalje moći kupovati službene licencirane Hajdukove proizvode na dubrovačkom području, i to u:

- Zračna luka Čilipi (Duty free shop)

- Fan shop VK Jug (Atlant centar)

25/8/2016 - 17:10 sati
Klub
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr