Mobile menu
Hajduk i Dalmacijavino nastavljaju suradnju!

Hajduk i Dalmacijavino nastavljaju suradnju!

 
24/8/2016 - 12:24 sati
Klub
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr

Nakon kraće stanke u proizvodnji, hajdučka Pipi limunada vraća se na police Dalmacijavina. Hajdučki Pipi u prodaju će biti pušten u četvrtak 25. kolovoza, uoči uzvratne utakmice Play-offa Europske lige koju Hajduk u Splitu igra protiv Maccabija iz Tel Aviva.

Hajdučka Pipi limunada moći će se kupiti u staklenoj bočici od 0,25 litara te u plastičnim bocama od 0,5 i dvije litre.

U Hajduku i Dalmacijavinu zadovoljni su zbog ponovne suradnje, a Luka Diel-Zadro, direktor Dalmacijavina, smatra kako ova dva prepoznatljiva splitska brenda suradnjom mogu ostvariti napredak i međusobnu korist.

- Intenzivno radimo na proizvodnji, promociji i jačanju prodaje kako bismo se vratili u svaki kutak Dalmacije i proširili dostupnost naših proizvoda na cijelu Hrvatsku. Velika nam je želja bila nastaviti suradnju s Hajdukom i na taj način dati podršku profesionalnom sportu, ali i razvoju mladih sportskih talenata, po čemu je Hajduk prepoznat u Europi - zaključuje Diel-Zadro.

Direktor Marketinga i prodaje Hajduka Aljoša Bašić istaknuo je kako se Hajduk raduje što je tvrtka Dalmacijavino završila fazu tranzicije iz tvrtke u stečaju u novu tvrtku s novim proizvodnim zamahom, osnažena i spremna za nove poslovne izazove.

- Zajednički Co-Brand proizvod Hajduk - Pipi, spoj je dva velika, rekao bih i najveća brenda, svakog u svojem segmentu - Hajduka u sportu i Pipija u bezalkoholnim pićima. Zajedno, uz novu osvježavajuću recepturu, predstavljat će, vjerujem, proizvod bez premca na tržištu u regiji, a posebice u Dalmaciji. Uz vrhunsku proizvodnju i distribuciju, uvjereni smo da će ovaj napitak pronaći put do srca svih ljubitelja u svakom kutku Dalmacije, a zajedno ćemo kroz niz propagandnih aktivnosti raditi na njegovoj popularizaciji i u regiji - kazao je direktor Bašić te zaključio:

- Neka ova suradnja bude na dobrobit Hajduka, ali posebno i Dalmacijavina. Želimo da sve tvrtke u Dalmaciji budu što snažnije i uspješnije, jer sigurno je da će to izravno i neizravno pozitivno utjecati i na Klub. Stoga nazdravimo zajedno s Hajduk Pipi limunadom, u slavu nadamo se duge i uspješne suradnje.

Uz hajdučki Pipi, Dalmacijavino će nastaviti i s proizvodnjom travarice Hajdučice, koja će se uskoro naći na tržištu s novom, poboljšanom recepturom.

24/8/2016 - 12:24 sati
Klub
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr