Mobile menu
Hajduk dosegao brojku od nevjerojatnih 40.000 članova!

Hajduk dosegao brojku od nevjerojatnih 40.000 članova!

 
27/7/2016 - 12:45 sati
Klub
Foto: hajduk.hr

Nastavlja se rast broja članova Hajduka, a s današnjim danom prošli smo brojku od nevjerojatnih 40.000 članova s plaćenom članarinom za 2016. godinu. 

Ova brojka je već sad odličan rezultat jer smo u prošloj godini imali 15.380 članova. To je intenzivan ritam koji najbolje oslikava trenutačni interes među navijačima za članstvom u Hajduku.

Broj članova Hajduka intenzivno raste iz dana u dan, a članstvo u Klubu donosi brojne pogodnosti kao što su popusti pri kupnji godišnjih pretplata te popustima pri kupnji brojnih klupskih artikala u Fan shopu na Poljudu i Trajektnoj luci te putem web shopa

Podsjećamo, cijena godišnje članarine za punoljetne osobe iznosi 100 kuna, dok je za maloljetnike 50 kuna.

Učlaniti se može u Odjelu za članstvo (radno vrijeme od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati, a subotom i nedjeljom od 8 do 14 sati), putem uplatnice ili preko internetske stranice, kao i preko brojnih Društava prijatelja Hajduka putem akcija koje kontinuirano provode.

Čestitamo svim članovima na ovom sjajnom rezultatu te pozivamo sve navijače koji to još nisu napravili da obnove svoje članstvo u Hajduku jer biti članom Hajduka pitanje je stava i opredjeljenja, a posjedovanje Hajdukove članske iskaznice predstavlja čast i ponos.

27/7/2016 - 12:45 sati
Klub
Foto: hajduk.hr