Mobile menu
Hajduk dolazi u Vodice u petak 27. ožujka

Hajduk dolazi u Vodice u petak 27. ožujka

 
13/3/2015 - 10:09 sati
Prva momčad
Autor: Alen Orlić
Foto: NK Vodice

Hajduk će odigrati prijateljsku utakmicu u Vodicama na igralištu sportskog centra Račice protiv domaćina, županijskog ligaša NK Vodice. Utakmica će se odigrati u terminu pauze zbog nastupa reprezentacije, u petak 27. ožujka 2015. s početkom u 16 sati. 

Gostovanje Hajduka u Vodicama imat će humanitarni karakter jer će sav prihod od prodanih ulaznica ići za teško oboljelog Vodičanina Zrinskog Šprljana, člana KN Torcida Vodice. 

”S velikim uzbuđenjem očekujemo ovu utakmicu. Bit će to prava fešta za brojne navijače Hajduka i velika stvar za naš klub koji je 84 godine star, ima tradiciju, ali i budućnost jer u našoj nogometnoj školi okupljamo 160 polaznika, djece nogometaša koji se natječu u pet uzrasnih kategorija”,  kazao nam je predsjednik NK Vodice Marin Mikšić.

Vodice su jedno od jačih dalmatinskih uporišta Hajduka izvan Splita i sigurno da nema boljeg dara za Vodičane od gostovanja Hajduka.

"Vjerujem da ta utakmica ima veliki značaj kako za Vodičane, tako i za sve stanovnike naše županije. Hvala Hajduku, predsjedniku Marinu Brbiću, sportskom direktoru Goranu Vučeviću što su se odazvali našem pozivu i pristali odigrati prijateljsku utakmicu s Vodicama u prvenstvenoj pauzi. Hvala i treneru Stanku Poklepoviću, koji je obećao dovesti najjaču momčad. Naravno, izuzev onih igrača koji imaju reprezentativne obveze", kazao je Marin Mikšić, predsjednik NK Vodice.

Inače, zadnji put je prva momčad Hajduka gostovala u Vodicama 1976. godine na otvaranju igrališta u Hangaru. Prije pet godina u Vodice je stigla druga momčad Hajduka koju je vodio trener Željko Mijač.

Prijateljska utakmica Vodica i Hajduka imat će i humanitarni karakter. Naime, sav prihod od prodanih ulaznica bit će uplaćen za liječenje Zrinskog Šprljana, Vodičanina i člana Kluba navijača Hajduka iz Vodica:

"Zrinski je najprije bio na liječenju u Šibeniku, a prošli tjedan je imao operaciju na zagrebačkom Rebru. Prema našim informacijama njegovo zdravstveno stanje se popravlja, ali njegova obitelj je u teškom imovinskom stanju svaka pomoć mu je prijeko potrebna.

Zato pozivamo sve ljude dobrog srca da kupe ulaznicu po cijeni od 20 kuna i tako pomognu Šprljanu. Također, najavljena je i milenijska fotografija Šime Strikomana, pa pozivamo sve da dođu u Račice sat prije početka utakmice", rekao je Matija Valinčić, predsjednik vodičkog Kluba navijača Hajduka. 

13/3/2015 - 10:09 sati
Prva momčad
Autor: Alen Orlić
Foto: NK Vodice