Mobile menu

Hajduk

Hajduk

1:2

Dinamo (Z)

Dinamo (Z)

Natjecanje: 31. kolo
Mjesto: Split
Datum: 22/4/2018
Suci: Mario Zebec (Varaždin)
Gledatelja: 31.751
Poljud: Hajduk - Dinamo (Z) 1:2

Poljud: Hajduk - Dinamo (Z) 1:2

 
22/4/2018 - 18:55 sati
Utakmice
Foto: Robert Matić, Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Dinamo (Z) 1:2 (Split, 22/4/2018)"
Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)Hajduk - Dinamo (Z)
Hajduk - Dinamo (Z)

MOMČADI

  • Letica
  • Juranović
  • Nižić
  • Lopez 12.
  • Fomitschow 80.Kožulj
  • Radošević 47.
  • T. Bašić 67.Hamza
  • Caktaš 25.
  • Gyurcso
  • Said
  • Futacs 60.Tičinović
  • Livaković
  • Stojanović
  • Rrahmani 44.
  • Benković
  • Sosa
  • Ademi 31.
  • Doumbia 24.
  • Hajrović 60.Gojak
  • Soudani
  • Ćorić 72.Fiolić
  • Gavranović 14., 59. 90+2.Lecjaks

Treneri

Željko Kopić - Nikola Jurčević

Kraj utakmice

90+2 Posljednja promjena u redovima gostiju. Ulazi Lecjaks umjesto Gavranovića.

90 Igrat će se četiri minute dodanog vremena

86 Imali su gosti sada izglednu kontru, ali pravovremenim klizećim startom spasio je Borja Lopez. 

81 Već u prvoj akciji dobro je prošao Kožulj po desnoj strani, ubacio je na deset metara gdje lopta prolazi pokraj Caktaša, ali dolazi do Gyurcsa koji je pokušao iskosa silovito pucati, međutim otišlo je to visoko preko vrata. 

80 Posljednja promjena u sastavu Hajduka, ulazi Kožulj umjesto Fomitschowa.

78 Juranović je još jednom sjajno ubacio na drugu vratnicu, Gyurcso je pucao glavom i pogodio vanjski dio grede. Bila je to velika prilika za izjednačenje.

75 Žuti karton dobio je Fiolić.

72 Druga promjena u redovima gostiju, ušao je Fiolić umjesto Ćorića.

71 Gyurcso je ubacio iz kornera, pucao je Nižić s 10 metara glavom pored vrata.

71 Pokušao je Gyurcso s 15 metara iskosa prebaciti Livakovića, išao je udarac pod gredu, ali vratar Dinama vršcima prstiju odbio je u korner. 

69 Kontru Dinama udarcem s 18 metara završio je Gojak - lopta je završila ravno u rukama Karla Letice.

67 Druga promjena u redovima Bijelih, izlazi Toma Bašić, umjesto njega ušao je Hamza Barry.

64 Ubacio je Toma Bašić iz kornera u gužvu pred vrata gostiju, lopta se odbila od nekoga iz obrane Dinama prema vratima, ali Livaković je uspio pokupiti u zadnji trenutak prije nego što je prešla gol liniju.

62 Pucao je Radošević iz velike udaljenosti preko vrata.

61 Prva promjena i kod Hajduka. Izašao je Futacs iz igre, umjesto njega na terenu je Tičinović.

61 Prva promjena kod Dinama izašao je Hajrović, ušao je Gojak.

59 GOL. 1:2 Gavranović. Opet su gosti došli do vodstva nakon kornera. Uputio je Ćorić prizeman ubačaj, Said nije uspio zahvatiti i izbiti loptu koja dolazi na pet metara, odakle Gavranović pogađa u mrežu. 

58 Na Poljudu se danas nalazi 31 751 gledatelja! Hvala Vam na podršci!

56 Ademi je proigrao Ćorića koji je ostao sam na vrhu kaznenog prostora, napravio je veznjak Dinama dva koraka, a zatim je prizemnim udarcem pokušao prevariti Leticu koji čita njegovu namjeru i hvata loptu u ruke.

53 Hajrović je pucao s 15 metara, požrtvovno se bacio Nižić i odbio loptu u korner.

52 Atraktivan pokušaj Tome Bašića koji je pucao s 20 metara iz okreta, međutim lopta je otišla ravno u ruke Livakovića.

50 Još jedna velika obrana vratara gostiju. Sada je Gyurcso pronašao Saida koji tuče s pet metara, ali Livaković je nekako i ovo obranio. 

48 Velika šansa za Bijele. Juranović je prošao Hajrovića, sjurio se po desnoj strani i odlično ubačajm pronašao Futacsa na drugoj vratnici. Napadač Hajduka je iz blizine pucao u donji desni kut, ali ispružio se Livaković i uspio obraniti njegov udarac.

47 Žuti karton dobio je Josip Radošević.

46 Počelo je drugo poluvrijeme, nema promjena u sastavima.

45 Neće biti nadoknade u prvom dijelu. Gotovo je prvo poluvrijeme.

44 Žuti karton dobio je Rrahmani.

43 Pucao je Ćorić iz velike udaljenosti, lopta je dotakla nekoga u obrani Hajduka i otišla pored vrata. Korner za Dinamo.

41 Traje pritisak Bijelih u završnim minutama prvog poluvremena.

37 Pucao je opet Hajrović iz slobodnjaka, ovaj put iz bolje pozicije s više od 20 metara, lopta je prošla kroz živi zid, išlo je to uz samu stativu, ali još jednom odličnom intervencijom istaknuo se Letica.

35 Pucao je Toma Bašić s otprilike 16 metara iskosa preko vrata.

33 Sjajan udarac Gyurcsa s 20 metara, lopta je putovala u donji desni kut, ali Livaković je u posljednji trenutak uspio odbiti od vratnice u korner.

31 Žuti karton dobio je Ademi.

30 Velika prilika za Hajduk! Toma Bašić je sjajno proigrao Saida koji je s igračem na leđima povukao do 15 metara odakle je pucao pored Livaković, međutim lopta je otišla tik uz vanjski dio vratnice.

27 Imali su gosti sada izglednu kontru, ali kapetan Nižić i Letica su zajedničkim snagama otklonili opasnost.

25 GOOOOOOOOOOOOL. Kakva golčina Mije Caktaša iz slobodnjaka s 25 metara. Potegao je veznjak Bijelih su sami desni kut, ispružio se Livaković koliko je mogao, ali bio je nemoćan protiv ovakvog udarca.

24 Žuti karton dobio je Doumbia.

23 Gavranović je prošao po desnoj strani, predao je loptu Ćoriću koji šalje povratnu na 15 metara odakle je iz prve tukao Soudani, međutim otišlo je to preko vrata.

22 Pao je Gyurcso u kaznenom prostoru nakon duela sa Soudanijem, sudac Zebec se nije oglasio.

19 Ostao je Zoran Nižić ležati na travnjaku nakon duela sa Soudanijem. Izašao je van terena kako bi mu se ukazala liječnička pomoć, ali nakon toga se vratio i sve će biti u redu s njim. 

17 Pucao je Futacs iz okreta s 15 metara iskosa, otišlo je pored vrata.

14 GOL. 0:1 Poveo je Dinamo nakon kornera. Ćorić je ubacio na prvu stativu, Rrahmani je dotakao loptu glavom i pogodio gredu, odbilo se do Gavranovića koji glavom pogađa praznu mrežu s tri metra. 

12 Žuti karton je dobio Borja Lopez.

10 Gavranović je prošao kroz sredinu obrane Bijelih, tukao je s nekih 14 metara pored vrata.

7 Vrlo neugodan udarac iz slobodnjaka uputio je Hajrović, išlo je to u prvi kut, ali spreman je Letica koji odbija loptu u korner.

6 Prošao je po Soudani po desnoj strani, prekršajem ga je zaustavio Lopez. Dinamo će imati slobodan udarac na 16 metara, uaut liniju.

3 Fomitschow je proigrao Gyurcsa po desnoj strani, Mađar je ubacio na pet metara, ali uspjela je obrana Dinama izbaciti loptu izvan igre.

1 Utakmica je počela. Sretno Hajduče!

Dinu Rađi, koji je ušao u Međunarodnu košarkašku kuću slavnih u Springfieldu  (SAD), kao čestitku Hajduka klupski dres sa brojem 14. koji je nosio u trostrukom europskom prvaku Jugoplastici i šal u ime kluba uručio je kapetan momčadi Zoran Nižić. Dino, čestitamo!

Igrači su upravo izašli na travnjak, uskoro se očekuje početak susreta.

22/4/2018 - 18:55 sati
Utakmice
Foto: Robert Matić, Miro Gabela / hajduk.hr
  • Zapisano u genima

  • HDTV 2023
  • Vridilo se rodit...

  • Prgava familija
  • Hajduk stadium tour
  • 0800 HAJDUK