Mobile menu
Hajduk dekor keramičke pločice

Hajduk dekor keramičke pločice

 
2/10/2014 - 13:07 sati
Klub
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Hajduk dekor keramičke pločiceHajduk dekor keramičke pločiceHajduk dekor keramičke pločiceHajduk dekor keramičke pločiceHajduk dekor keramičke pločiceHajduk dekor keramičke pločiceHajduk dekor keramičke pločiceHajduk dekor keramičke pločiceHajduk dekor keramičke pločice
Hajduk dekor keramičke pločice

Hajduk je obogatio ponudu službenih klupskih proizvoda s još jednim originalnim proizvodom, keramičkim dekor pločicama (Hajduk by Keramika Modus).

Riječ je o suho prešanim keramičkim i glaziranim pločicama za unutarnje oblaganje zida.

Izbor našeg partnera nije slučajan. Riječ je o hrvatskom proizvođaču tvrtci Keramika Modus, koji je ujedno jedan od vodećih regionalnih proizvođača keramičkih pločica.

Sam proces izrade keramičkih pločica složen je i dugotrajan. Uz tehnološke postupke koji odgovaraju najsuvremenijim postupcima izrade, Keramika Modus permanentno osuvremenjuje dizajn linija pločica kako bi svojim kupcima osigurali uz kvalitetu i estetski dojam pločica prema njihovim željama i preferencama.

Poruka naših partnera "Odaberite dizajn, boju i format. Kvaliteta je uvijek ista!" nas je potakla da odaberemo za vas dekor pločice s Hajdukovim službenim znakovljem, te kreiramo novi originalan proizvod koji je dodatno obogatio ponudu naših licenciranih proizvoda. Nadamo se da ćete prepoznati kvalitetu i jedinstvenost ovog proizvoda koji je dostupan u dimenzijama 20 cm x 20 cm.
Preporučena MPC je 35 kn od čega Hajduku pripada 15 kn.

Pločice možete pronaći u pet varijanti (bijele i crveno-plave), a dostupne su i u pojedinačnom pakiranju čime smo isti pretvorili u svojstven suvenir. Stoga ukoliko se odlučite pokloniti originalan i trajan suvenir kupite Hajduk dekor pločicu u posebno osmišljenom i dizajniranom pakiranju.

Hajduk dekor pločice već danas možete kupiti na prodajnim mjestima trgovačkog lanca Pevec, kao i u izložbeno-prodajnim salonima Keramike Modus u Orahovici, Zagrebu i Rijeci.

Uskoro će iste biti dostupne kod svih boljih trgovina keramičkih pločica u Hrvatskoj, o čemu ćemo vas pravovremeno obavijestiti.

2/10/2014 - 13:07 sati
Klub
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr