Mobile menu
Hajduk danas od 18 sati na Poljudu dočekuje Istru 1961

Hajduk danas od 18 sati na Poljudu dočekuje Istru 1961

 
24/2/2017 - 10:32 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Istra 1961 4:0 (Poljud, 24/02/2017)"

Proljetni dio sezone na poljudskom stadionu hajdukovci danas u 18 sati otvaraju utakmicom protiv Istre 1961 u sklopu 22. kola MAXtv Prve lige. Momčad s Aldo Drosine nalazi se na šestom mjestu MAXtv Prve lige s 22 osvojena boda. Bit će ovo treći sraz Hajduka i Istre u ovoj sezoni. U prvom dvoboju na Poljudu su slavili rezultatom 4:0, dok je u drugoj utakmici odigranoj na stadionu Aldo Drosina rezultat bio 0:0.

- Dat ćemo sve od sebe da upišemo tri boda koja su nam nužno potrebna. Analizirali smo utakmicu protiv Splita, vidjeli gdje smo griješili i sad je na nama da ispravimo to u dvoboju s Istrom. Očekujemo i sutra sličnu utakmicu, protok lopte nam mora biti brži, trebamo igrati okomitije i iskoristiti što veći broj prilika - rekao je u najavi susreta veznjak Hajduka Toma Bašić koji će nakon odrađene suspenzije u prošlom kolu konkurirati za današnji ogled.

Trener Joan Carrillo odabrao je 18 igrača koji su se našli na popisu za današnji dvoboj. Osim T. Bašića u momčad se nakon dvije utakmice pauze vraća Jefferson, a pravo nastupa imat će i novopridošlo pojačanje Bijelih stoper Georgi Terziev

Pravdu u ogledu Hajduka i Istre 1961 dijelit će Dalibor Mlakar iz Zagreba, pomoćnici su mu Goran Perica iz Šibenika i Krunoslav Ambrinac iz Zagreba odakle dolazi i četvrti sudac Ivan Vučković. Delegat susreta je Branko Bebić iz Metkovića, a kontrolor suđenja je Šime Vukić iz Rijeke. Mlakar je dvaput ove sezone sudio Bijelima, protiv Osijeka u Gradskom vrtu te Rijeke na Rujevici.

Ulaznice za utakmicu su u prodaji, a sve informacije o cijenama i prodajnim mjestima možete pronaći OVDJE. Tekstualni prijenos dvoboja možete pratiti UŽIVO putem službenog Twitter profila.

24/2/2017 - 10:32 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr