Mobile menu
Hajduk danas od 15 sati u Gradskom vrtu: Bijeli kreću po nova tri boda

Hajduk danas od 15 sati u Gradskom vrtu: Bijeli kreću po nova tri boda

 
18/3/2018 - 07:12 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Osijek - Hajduk 3:3 (Osijek, 18/3/2018)"

Nogometaši Hajduka uspješno su prije pet dana apsolvirali utakmicu polufinala Kupa protiv Lokomotive. Nakon izvođenja jedanaesteraca Bijeli su izborili plasman u finale gdje će se 23. svibnja boriti za trofej Rabuzinovog sunca. No, vremena za slavlje nije bilo, momčad Željka Kopića odmah se okrenula pripremama za prvenstveni dvoboj koji ih čeka danas od 15 sati u Gradskom vrtu protiv domaćina Osijeka u sklopu 26. kola HT Prve lige.

Jasno je da je samopouzdanje među hajdukovcima na iznimno visokoj razini, posebice zbog fantastičnih rezultata koje Bijeli imaju u posljednje vrijeme. U zadnjih 12 službenih susreta upisali su hajdukovci čak 9 prvenstvenih pobjeda i izborili finale Kupa. Zaista sjajna statistika za Kopićeve igrače. Naravno, veseli i odlična igra te kvalitetna izvedba na terenu koju je Hajduk pokazao u prethodnim dvobojima, posebice na utakmici u Kranjčevićevoj gdje su Bijeli imali dominaciju gotovo svih 120 minuta. 

Svjestan je Hajdukov trener kakav ga protivnik danas čeka u Gradskom vrtu, ali vjeruje da će njegova momčad biti na pravoj razini koja će ih odvesti do osvajanja nova tri boda i nastavka pobjedničkog niza. Bijeli će biti jači i za kapetana Zorana Nižića koji je jučer doputovao s momčadi u Osijek nakon što je zbog ozljede propustio prošla tri susreta. 

Djelitelj pravde u susretu protiv Osječana bit će zagrebački sudac Fran Jović, a pomagat će mu sugrađani Ivica Modrić i Igor Krmar. Četvrti sudac je Krunoslav Ambrinac (Zagreb), a dopunski suci su Igor Pajač (Sveti Ivan Zelina) i Dalibor Mlakar (Zagreb). Delegat susreta je Stjepan Žugaj iz Velike Gorice, a kontrolor suđenja Draženko Kovačić dolazi iz Križevaca.

18/3/2018 - 07:12 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr