Mobile menu
Hajduk danas od 15 sati protiv Rudeša na Poljudu

Hajduk danas od 15 sati protiv Rudeša na Poljudu

 
3/3/2018 - 08:20 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Rudeš 1:0 (Split, 3/3/2018)"

Novi prvenstveni izazov je danas pred nogometašima Hajduka. Bijeli će danas od 15 sati na poljudskom stadionu dočekati momčad Rudeša u sklopu 24. kola HT Prve lige. 

Analizirao je stručni stožer Bijelih zajedno s igračima sve pogreške s prošlog susreta protiv Belupa. Momčad je motivirana i spremna za današnji poljudski sraz i jasno je da trener Željko Kopić i njegovi igrači pod svaku cijenu žele nova tri boda i povratak na pobjednički kolosijek. Sjajan niz rezultata ostvaren posljednja tri mjeseca jedan poraz zasigurno neće poremetiti, a Bijeli će ustrajati na tome da s novom pobjedom ponovno razvesele svoje navijače. 

U konkurenciju za nastup nakon odrađene suspenzije vraća se stoper Borja Lopez, dok će zbog dobivenog trećeg žutog kartona u susretu s Belupom dvoboj sa Zagrepčanima preskočiti Ardian Ismajli. Fran Tudor, Hysen Memolla, Marko Futacs te Gustavo Carbonieri također neće biti u kadru za današnju utakmicu.

Ulaznice za utakmicu su u prodaji, a sve informacije možete pronaći OVDJE.

Današnji prvenstveni sraz na Poljudu sudit će Ivan Bebek iz Rijeke kojemu će pomagati Goran Perica (Šibenik) te Robi Kezele (Rijeka). Četvrti sudac je Marin Vidulin iz Kanfanara, delegat susreta Tihomir Čalić dolazi iz Pule, dok je kontrolor suđenja Miroslav Vitković iz Vinkovaca.

3/3/2018 - 08:20 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr