Mobile menu
Hajduk daje 11 igrača u razne reprezentacije

Hajduk daje 11 igrača u razne reprezentacije

 
20/3/2015 - 15:21 sati
Prva momčad
Autor: Alen Orlić
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr

Ruslan Kurbanov dobio je poziv izbornika reprezentacije Azerbajdžana Roberta Prosinečkog za utakmicu kvalifikacija za Euro 2016. godine protiv Malte koja se igra 28. ožujka 2015. u Bakuu. 

Kurbanov je došao u Split u zimskom prijelaznom roku, a za prvu momčad Hajduka upisao je dosad jedan nastup (45 minuta protiv Vinogradara u Kupu) i nalazi se u konkurenciji za utakmicu protiv Zagreba u nedjelju u Kranjčevićevoj. 

23-godišnji krilni napadač stigao je iz Nefčija iz Bakua, a u Azerbajdžanu je igrao za mladu reprezentaciju te je dosad bio četiri puta pozivan u A selekciji i još čeka na svoj prvi nastup. Kurbanov će se priključiti reprezentaciji Azerbajdžana u Bakuu nakon utakmice Hajduka u Zagrebu.

Inače, Hajduk je ovim kompletirao 11-toricu igrača koji igraju za različite reprezentacije. 

Za A reprezentaciju Hrvatske pozvan je vratar Lovre Kalinić , a za U-21 reprezentaciju Hrvatske pozvani su Dino Mikanović i Marko Pejić dok su članovi U-19 reprezentacije vratar Ivo Grbić te Josip Bašić, Andrija Balić i Nikola Vlašić.    

Od "stranaca" Tino Sušić i Avdija Vršajević standardni su reprezentativci Bosne i Hercegovine , a David Domej je kapetan U-19 reprezentacije Austrije.

Ruslan Kurbanov, kao reprezentativac Azerbajdžana, 11. je prvotimac Hajduka koji je pozvan u reprezentaciju.

Dodajmo ovome da je poziv za U-19 reprezentaciju Hrvatske dobio i junior Frane Vojković koji je bio na prvom dijelu priprema nakon čega se vratio u Split. 

20/3/2015 - 15:21 sati
Prva momčad
Autor: Alen Orlić
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr