Mobile menu
Hajduk B započeo s pripremama

Hajduk B započeo s pripremama

 
14/7/2014 - 19:18 sati
Hajduk II
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Hajduk B započeo s pripremamaHajduk B započeo s pripremamaHajduk B započeo s pripremamaHajduk B započeo s pripremamaHajduk B započeo s pripremamaHajduk B započeo s pripremamaHajduk B započeo s pripremamaHajduk B započeo s pripremamaHajduk B započeo s pripremamaHajduk B započeo s pripremamaHajduk B započeo s pripremamaHajduk B započeo s pripremama
Hajduk B započeo s pripremama

Hajduk B, mlada U-21 momčad našeg Kluba, započela je danas s pripremama za trećeligašku sezonu. Treneru Mariju Osibovu na prvom su se treningu odazvali sljedeći igrači: Josip Bender, Marin Ljubić, Karlo Letica (vratari), te Toni Žile, Luka Lučić, Ismar Hairlahović, Petar Bosančić, Lorenco Šimić, Alen Deanović, Mateo Baturina, Andrej Bešlić, Ivan Mastelić, Arlind Basha, Ivan Prskalo, Ivan Jakov Džoni, Petar Čeko, Krešo Ljubičić i Tonći Mujan koji je na rehabilitaciji. Na probi su Mario Cetina i Ante Sršen.

Tijekom idućih dana priključit će im se i neki igrači koji su trenutačno u kadru prve momčadi Igora Tudora, te još nekoliko nogometaša.

U stožeru trenera Osibova su pomoćnik Teo Pirija, trener vratara Vladimir Balić i kondicijski trener Dujo Poljak. Team-manager je Daniel Durdov, a oružar Ivan Balić. Liječnik je dr. Miran Bujas, a fizioterapeut Darijo Juričević.

S Hajdukom B će tijekom prvog razdoblja trenirati i juniorska momčad našeg Kluba.

14/7/2014 - 19:18 sati
Hajduk II
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr