Mobile menu
Gyurcso: Odigrali smo odličnu utakmicu, očekujem da to pokažemo i protiv Osijeka

Gyurcso: Odigrali smo odličnu utakmicu, očekujem da to pokažemo i protiv Osijeka

 
10/5/2018 - 17:08 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela/Hajduk.hr
Produžite svoje članstvo za 2018. godinu!

Prekrasnim pogotkom iz slobodnog udarca Adam Gyurcso načeo je mrežu Istre 1961 čime je navijestio uvjerljivu predstavu Bijelih na Aldo Drosini. Mađar je neobranjivo pogodio gornji desni kut, a bio je to njegov šesti prvenstveni gol od kada je ove zime pojačao redove Hajduka.

- Cijela momčad odigrala je odličnu utakmicu, ali to je minimum onoga što smo mogli napraviti nakon neočekivanog poraza od Rudeša. Od početka smo kontrolirali tijek zbivanja na terenu, u nekim situacijama smo jako dobro reagirali i moramo biti ponosni na svoju izvedbu. Međutim to je samo jedna utakmica i moramo ovako nastaviti već u sljedećoj protiv Osijeka - kazao je Gyurcso.

Pred Bijelima su posljednje dvije prvenstvene utakmice te finale Hrvatskog kupa protiv Dinama u Vinkovcima. 

- Bitno je da idemo korak po korak, uvijek želimo osvojiti tri boda i pobijediti u svakoj utakmici. Trenutno se moramo regenerirati i fokusirati samo na Osijek. 

Adam poziva sve navijače da dođu u nedjelju u što većem broju. Naime, za obaranje rekorda prosječnog broja gledatelja na Poljudu otkad je Hrvatske nogometne lige, a koji datira iz sezone 1998/99, u nedjelju nas na tribinama treba biti barem 8.650.

- Volio bih da dođu u što većem broju i da naprave čudesnu atmosferu kao što je bila u prethodnim utakmicama na Poljudu. Dvoboj protiv Osijeka je vrlo bitan za nas i zato pozivam navijače da nas dođu podržati jer to je posljednji dvoboj ove sezone na Poljudu. Nadam se da ćemo u nedjelju opet svi zajedno slaviti te oboriti rekord broja gledatelja na svom stadionu - zaključio je krilni igrač Bijelih. 

10/5/2018 - 17:08 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela/Hajduk.hr