Mobile menu
Gyurcsó: Futács mi je ispričao puno lijepih stvari i veselio sam se dolasku!

Gyurcsó: Futács mi je ispričao puno lijepih stvari i veselio sam se dolasku!

 
17/1/2018 - 16:29 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Zimske pripreme 2018."
Ádám Gyurcsó novi je igrač Hajduka!Ádám Gyurcsó novi je igrač Hajduka!Ádám Gyurcsó novi je igrač Hajduka!Ádám Gyurcsó novi je igrač Hajduka!Ádám Gyurcsó novi je igrač Hajduka!Ádám Gyurcsó novi je igrač Hajduka!Ádám Gyurcsó novi je igrač Hajduka!Ádám Gyurcsó novi je igrač Hajduka!
Ádám Gyurcsó novi je igrač Hajduka!

- Puno mi je lijepih stvari Márkó Futács ispričao o suigračima, momčadi ali i cijelom Klubu. Znam da sam došao u najveći hrvatski klub i da su očekivanja velika. Ali ja sam spreman na rad, veselim se i činjenici da je sve uspješno prošlo i da ću se sutra u Turskoj priključiti svojim novim suigračima - kazao je nakon potpisa ugovora s Bijelima novi Hajdukov krilni igrač Ádám Gyurcsó.

- Hajduk ima dobru momčad, gledao sam nekoliko utakmica kad sam se pripremao za dolazak u Split. Oduševila me i atmosfera i ta energija oko Kluba o kojoj mi je i Marko govorio. Klupske ambicije znam, a ja ću već od prvog treninga činiti sve da ugradim svoj doprinos u ostvarenju svih ciljeva.

Ádám je tijekom utorka i srijede u Splitu uspješno obavio liječničke preglede, potpisao ugovor te u četvrtak polazi u Hajdukovu bazu u Beleku.

17/1/2018 - 16:29 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr