Mobile menu
Gradski derbi na Poljudu: Hajduk nakon 45 dana ponovno pred publikom

Gradski derbi na Poljudu: Hajduk nakon 45 dana ponovno pred publikom

 
26/4/2017 - 09:21 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Split 5:2 (Poljud, 26/04/2017)"

Nakon 45 dana Hajduk ponovno otvara vrata svog stadiona, dvije utakmice bez publike su odrađene, a Bijeli danas od 20 sati u okviru 30. kola MAXtv dočekuju momčad RNK Splita. Bit će to lijepa prigoda za pozdraviti igrače koji su prije četiri dana zasluženo slavili u derbiju na Maksimiru. 

Trener Hajduka Joan Carrillo odabrao je 18 igrača koji će konkurirati za današnji ogled protiv susjeda iz Parka mladeži. Dobra vijest je što ozlijeđenih nema (osim, naravno, Josipa Juranovića koji je u procesu oporavka i povratka na travnjak). Svi igrači su spremni i u odličnom raspoloženju te puni samopouzdanja dočekuju Gradski derbi, napokon pred svojim navijačima. 

Bijeli su ove sezone igrali tri puta u prvenstvu protiv susjeda iz Parka mladeži. U prva dva ogleda Hajduk je slavio (1:0 i 2:1), dok je u posljednjem dvoboju rezultat bio 1:1. Split se trenutno nalazi na pretposljednjem mjestu prvenstvene ljestvice sa 17 osvojenih bodova, a u dosadašnjih 29 kola Crveni su ostvarili tri pobjede, osam neriješenih rezultata, dok su u 18 utakmica upisali poraz.

Određena je i sudačka četvorka za Gradski derbi, a svi dolaze iz Zagreba. Pravdu u dvoboju Hajduka i Splita dijelit će Ivan Vučković, a pomagat će mu sugrađani Ivica Modrić i Dražen Mandir, dok je četvrti sudac Fran Jović. Delegat utakmice je Ivor Grba, a kontrolor suđenja Domagoj Vučkov.

Ulaznice za dvoboj su u prodaji, a sve informacije možete pronaći OVDJE.

26/4/2017 - 09:21 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr