Mobile menu
Futacs: Odlično sam se osjećao, opet uživam u nogometu

Futacs: Odlično sam se osjećao, opet uživam u nogometu

 
18/4/2018 - 22:50 sati
Prva momčad

Marko Futacs u pobjedi protiv Cibalije postigao je svoj prvi pogodak od kada se uspješno oporavio od neugodne ozljede. Odigrao je jako dobru utakmicu, trudio se kao i cijela momčad, zbog čega je na kraju nagrađen velikim pljeskom publike. 

- Vrlo sam sretan jer je ovo bila moja prva utakmica nakon ozljede koju sam započeo od prve minute. Nisam to očekivao i bio sam jako uzbuđen, znam da se još mogu poboljšati fizički, ali mentalno sam spreman - kazao je mađarski napadač nakon utakmice.

Ovo mu je bila ukupno četvrta utakmica u kojoj je upisao minute, a na terenu je itekako vidljiv napredak.

- Mislim da sam na pravom putu, uživam u nogometu, odlično sam se osjećao tijekom ove utakmice, a to mi je jedna od najbitnijih stvari u životu. Morao sam proći kroz puno toga i drago mi je što sam opet s momcima na terenu.

Nakon pogotka poslao je srce prema publici. 

- Moja obitelj je bila tu, ali srce je bilo za sve. Za Marija Branca također, jer mi je puno pomogao. Kao i za sve ljude u Klubu koji su cijelo vrijeme bili uz mene. 

Za kraj je najavio derbi s Dinamom koji je na rasporedu u nedjelju na Poljudu. 

- Volio bih da bude kao danas, nismo pod pritiskom, ni momčad ni ja. Ako budemo igrali kao danas, neće biti problema - zaključio je Futacs. 

18/4/2018 - 22:50 sati
Prva momčad