Mobile menu
Franck Ohandza: Dugo se ovako dobro nisam osjećao

Franck Ohandza: Dugo se ovako dobro nisam osjećao

 
11/2/2018 - 18:16 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Cibalia - Hajduk 0:5 (Vinkovci, 11/2/2018)"

Dva fantastična gola i dvije asistencije - učinak je Hajdukovog napadača Francka Ohandze na današnjem susretu. Podsjetio nas je Franck na najbolje dane i potvrdio izvrsnu formu započetu još s kraja jesenskog dijela sezone, a nastavljenu na zimskim pripremama.

- Iskreno, dugo se ovako dobro nisam osjećao. Pun sam samopouzdanja i radim ono što najviše volim, a to je ono što je najvažnije. Možda sam u najboljoj formi otkad sam ovdje, pogotovo jer u posljednjih šest mjeseci nemam nikakav problem s ozljedama. Sretan sam zbog toga. 

Asistencija za prvi pogodak Mije Caktaša uvelike je podsjetila na gol i akciju na gostovanju protiv Stromsgodseta u kojem su Bijeli u ljeto 2015. godine izborili plasman u Play-off Europske lige. Ohandza je prošao dvojicu, osvojio gotovo 50 metara prostora, sjurio se prema golu domaćina te uposlio usamljenog Caktaša koji je rutinski zabio s 13 metara. 

- Naravno, da se sjećam tog pogotka. Svima nam je drago zbog Mije da je postigao pogodak, riječ je o odličnom igraču i sretan sam što je ponovno s nama ovdje.

Za sedam dana hajdukovce očekuje najveći derbi hrvatskog sporta, susret protiv Dinama u Maksimiru.

- Imamo sada cijeli tjedan da se pripremimo za derbi protiv Dinama. Znamo da nas čeka teška utakmica, ali želimo pobijediti, ne samo u tom, nego u svim dvobojima koji su pred nama - zaključio je Ohandza i optimistično najavio idući ogled Bijelih.



11/2/2018 - 18:16 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr