Mobile menu
Fran Tudor: Nedostaje mi kontinuitet, ali na meni je da se dokazujem svaku utakmicu

Fran Tudor: Nedostaje mi kontinuitet, ali na meni je da se dokazujem svaku utakmicu

 
14/5/2018 - 10:49 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr

Fran Tudor postigao je zgoditak za vodstvo protiv Osječana u 41. minuti susreta. Krilni igrač Bijelih je natrčao na odbijenu loptu i proslijedio je u mrežu nakon što je gredu udarcem s 16 metara pogodio Marko Futacs. Dvadesetdvogodišnji Hajdukov igrač se drugu utakmicu u nizu upisao u strijelce.

- Prvo poluvrijeme smo mi malo bili bolji, drugo poluvrijeme oni, na kraju je rezultat realan. Nismo iskoristili šanse koje smo imali, moramo se okrenuti Rijeci i finalu Kupa. Trebali smo nastaviti u istom ritmu, ali nekako smo stali. Osijek je bio bolji na početku drugog dijela, zabili su gol, a mi do kraja nismo uspjeli postići drugi. Ova je utakmica iza nas, okrećemo se borbi za drugo mjesto.

Ozljeda zadobivena na zimskim pripremama zaustavila je Frana na gotovo tri mjeseca, bio je bez pogotka za Bijele ove sezone, no onda ih je u četiri dana zabio dva. Najprije u pobjedi hajdukovaca u Puli, a potom i u domaćem remiju s Osijekom. Povratak u dobru formu itekako je vidljiv na terenu...

- Nedostaje mi kontinuitet, no na meni je da se dokazujem svaku utakmicu. Igrat ću koliko god mogu i pokušati nastaviti ovako. Trebamo se sada što prije regenerirati za utakmicu s Rijekom. Na nama je sada da pobjeđujemo svaku idući susret. Moramo gledati isključivo sebe i svoju igru.

Da je rezultat na koncu realan slaže se i Andre Fomitschow koji je odigrao svih 90 minuta u remiju s Osijekom.

- Protivnik je mogao povesti na početku, ali nas je Karlo Letica spasio. Imali smo nakon dobar dobre prigode i na koncu smo poveli. No kasnije smo napravili veliki broj grešaka, nismo imali dovoljno koncentracije u pojedinim trenucima. Osijek je izašao bolje u drugom poluvremenu i zasluženo izjednačio. Pokušavali smo doći do tog pobjedničkog gola, nije išlo i rezultat je, kad sve skupa sagledamo, realan. 

Hajdukovcima predstoje posljednja dva ogleda sezone. Najprije okršaj s Rijekom na Rujevici u subotu u 17 sati, a potom i derbi s Dinamom u finalu Hrvatskog nogometnog kupa u srijedu 23. svibnja u Vinkovcima...

- Borit ćemo se za drugo mjesto, još imamo šansu, a onda nas čeka veliko finale protiv Dinama. Svaki igrač je dovoljno motiviran za taj dvoboj i dat ćemo sve od sebe da osvojimo trofej. - zaključio je lijevi bek Bijelih.

14/5/2018 - 10:49 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr