Mobile menu
Finale Kupa za pionire i kadete: Trofej bi nam bio nagrada za sve što smo radili u ovoj sezoni

Finale Kupa za pionire i kadete: Trofej bi nam bio nagrada za sve što smo radili u ovoj sezoni

 
21/5/2018 - 14:23 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić/Hajduk.hr

Uvertiru u seniorsko finale Hrvatskog kupa koje se igra u srijedu odigrat će dan prije Hajdukovi pioniri i kadeti koji se također nalaze u završnici istog natjecanja. 

Oni će svoje utakmice odigrati u Ivankovu, prvi na rasporedu su pioniri u 11 sati, a nakon njih na teren će kadeti čija utakmica započinje u 14 sati. Treneri Bijelih optimistični su uoči dvoboja s Dinamom, odnosno Osijekom. 

- Atmosfera u momčadi je odlična i svi s velikim nestrpljenjem čekamo početak utakmice. Protekli tjedan smo dobro radili, pripremali smo se za ovaj susret, poznajemo protivnika kojeg poštujemo, ali ga se ne pribojavamo. Očekujem prije svega dobru natjecateljsku utakmicu, nadam se da ćemo dati maksimum svojih mogućnosti i da ćemo u konačnici osvojiti taj trofej - kazao je trener Hajdukovih pionira Jure Srzić čija momčadi igra u finalu s Dinamom.

Kadeti će u finalu odmjeriti snage s Osijekom. 

- Nakon što smo prošli cijelu Hrvatsku kroz Hrvatski kup zasluženo smo došli pred posljednji čin i tamo nas čeka Osijek koji se tamo također nalazi s razlogom. Očekujem kvalitetnu utakmicu i dobru atmosferu. Ekipa je u optimalnom stanju koliko je to moguće nakon gotovo 50 odigranih utakmica u sezoni. Kompletni smo, dobro smo se pripremali i vjerujem da ćemo na koncu podignuti taj trofej koji će nam doći kao nagrada za vrlo dobru sezonu - kazao je trener Hajdukovih kadeta Igor Tolić


Utorak (Ivankovo):

Pioniri: Hajduk - Dinamo 11 sati

Kadeti: Hajduk - Osijek 14 sati

21/5/2018 - 14:23 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić/Hajduk.hr