Mobile menu
Edin Šehić novi je igrač Hajduka!

Edin Šehić novi je igrač Hajduka!

 
21/4/2017 - 16:20 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Edin Šehić novi igrač HajdukaEdin Šehić novi igrač HajdukaEdin Šehić novi igrač HajdukaEdin Šehić novi igrač Hajduka
Edin Šehić novi igrač Hajduka

Desni krilni igrač Edin Šehić novi je igrač Hajduka. Dvadesetdvogodišnji mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine prošao je u Splitu liječničke preglede i stavio potpis na trogodišnji ugovor s Bijelima.

Šehić je rođen 3. veljače 1995. godine u Zagrebu. Na Poljud je stigao iz NK Zagreb u kojem je prošao mlađe uzrasne selekcije. Ove je sezone u prvih 14 utakmica Druge HNL u dresu momčadi iz Kranjčevićeve postigao 10 golova. Ugovorom je Hajdukov do ljeta 2020.

- Presretan sam, ispunio sam dječački san! - prve su Edinove riječi nakon potpisa ugovora.

- Bio sam igrač Zagreba, ali i strastveni navijač Hajduka. Cijela moja obitelj navija za Hajduk. Stoga sam još uvijek prepun dojmova. Imao sam već priliku igrati na Poljudu, a evo i sada kada izađem na travnjak, naježim se. Pogotovo kad se s tribina začuje pjesma navijača. U Zagrebu mi je jedan od trenera bio i nekadašnji igrač Hajduka Drago Rukljač, želio bih se zahvaliti i njemu i svima koji su do sada radili sa mnom. Hajduk je jedna velika stepenica naprijed, iduća mi je želja u ovako velikom klubu napredovati, raditi još više i još zahtijevnije, dokazati se stručnom stožeru te konačno zaigrati u najdražem dresu - kazao je Šehić koji će pravo nastupa za Bijele imati od lipnja.

21/4/2017 - 16:20 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr