Mobile menu
Dva gola Mastelića i penal Hairlahovića za sigurnu pobjedu

Dva gola Mastelića i penal Hairlahovića za sigurnu pobjedu

 
23/3/2015 - 20:59 sati
Hajduk II
Autor: Alen Orlić
Foto: MIro Gabela / hajduk.hr

Hajduk II je pobijedio na Poljudu Kamen iz Ivanbegovine 3:1 u utakmici 22. kola 3. HNL Jug. 

Iako su gosti poveli golom Jonjića u 17. minuti, momčad trenera Marija Osibova preokrenula je rezultat uz dva gola Ivana Mastelića da bi točku na i ovoj pobjedi stavio Ismar Hairlahović pogotkom s 11 metara.  

Nakon primljenog gola u 17. minuti, Hajduk je ekspresno iznednačio dvije minute kasnije, u 19. minuti. Po desnoj strani je prošao Tudor, a onda je u kaznenom prostoru gostiju odigrao povratnu loptu do Mastelića koji je iz blizine zabio gol.

Kod drugog gola Hajduka II u 52. minuti asistent je bio Župan koji je ubacio loptu s desne strane, a Mastelić je sad pogodio udarcem glavom.

Treći gol Hajduk II zabio je iz penala u 75. minuti. Strijelac je bio Hairlahović koji je prevario vratara Ljubičića. Prije toga je Hajdukova veznjaka Puljića u kaznenom prostoru srušio gostujući igrač Juričić

Na tribinama pomoćnog igrališta na Poljudu bilo je oko tristotinjak gledatelja, a utakmicu je gledao i trener prve momčadi Hajduka Stanko Poklepović.  

HAJDUK II: Ljubić, Župan, Franić, Bosančić, Žile, Tudor, Juranović, Hairlahović, Puljić, Prskalo (od 75. Vojković), Mastelić (od 83. Žužul). 

23/3/2015 - 20:59 sati
Hajduk II
Autor: Alen Orlić
Foto: MIro Gabela / hajduk.hr