Mobile menu
Druženje s kapetanom: Tražio se Lovrin - dres više...

Druženje s kapetanom: Tražio se Lovrin - dres više...

 
28/9/2016 - 20:20 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
91 minuta s Lovrom Kalinićem91 minuta s Lovrom Kalinićem91 minuta s Lovrom Kalinićem91 minuta s Lovrom Kalinićem91 minuta s Lovrom Kalinićem91 minuta s Lovrom Kalinićem91 minuta s Lovrom Kalinićem91 minuta s Lovrom Kalinićem91 minuta s Lovrom Kalinićem91 minuta s Lovrom Kalinićem91 minuta s Lovrom Kalinićem91 minuta s Lovrom Kalinićem91 minuta s Lovrom Kalinićem91 minuta s Lovrom Kalinićem91 minuta s Lovrom Kalinićem91 minuta s Lovrom Kalinićem91 minuta s Lovrom Kalinićem
91 minuta s Lovrom Kalinićem

Lovre je praktički cijelu jednu "utakmicu" odradio potpisujući kupljene dresove, razne klupske suvenire... Trajalo je druženje navijača s kapetanom duže od predviđene 91 minute, može se slobodno kazati da je "sudačka nadoknada" potrajala i više od 15 minuta. S guštom je sve to Hajdukov kapetan, a i ne skrivenim osmijehom na licu, odradio.

Najavljen je bio za 18 sati, stigao je u Fan shop puno ranije. Pa pričekao 10-ak minuta prije predviđenog početka, navijači su ga s nestrpljenjem čekali, bio je već pun Fan shop, mnogi su još u tom trenutku ostali vani. Nije imalo smisla čekati pa je Lovre otvorio ovaj nesvakidašnji događaj i puno prije prvog sučeva zvižduka, bilo je to oko 17:50... Ostao je u Fan shopu do oko 19:40. Ispratio posljednjeg navijača za večeras.

Izračunali smo, po jedan dres se prosječno prodavao svakih 90-ak sekundi. Kupovali su navijači dresove svih boja, ni za jednog se ne može kazati da je išao bolje od nekog drugog. Pa bi ga Lovre potpisao i fotografirao se s novim vlasnikom. I tako jedan za drugim... Po dresu upravo tih 90-ak sekundi. Čekalo se u redu, svi su željeli do svojeg vratara.

Najmlađi "kupci" tek su u prvoj godini života, bilo je i umirovljenika koji su željeli stisnuti ruku hajdukovcu koji je jučer za Klub potpisao do 2021. godine! Više od riječi govore fotografije i videoprilog...

Dres se prodavao po promotivnoj cijeni od 299 kuna, oni koji nisu stigli večeras, imat će prigodu po istim uvjetima u Fan shopu na Poljudu do dresa doći i tijekom sutrašnjeg dana.

28/9/2016 - 20:20 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr