Mobile menu
Druga momčad Bijelih započela testiranja na Institutu za kineziologiju

Druga momčad Bijelih započela testiranja na Institutu za kineziologiju

 
19/1/2017 - 11:45 sati
Hajduk II
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Testiranja Hajduka II na Institutu za kineziologijuTestiranja Hajduka II na Institutu za kineziologijuTestiranja Hajduka II na Institutu za kineziologijuTestiranja Hajduka II na Institutu za kineziologiju
Testiranja Hajduka II na Institutu za kineziologiju

Druga momčad Bijelih započela je s uvodnim dijelom priprema za proljetni nastavak sezone. Igrači Marka Loze na Institutu za kineziologiju i sport pri Kineziološkom fakultetu podvrgnuti su nizu kinezioloških testova kao i zdravstvenim i nutricionističkim pregledima, a podijeljeni su u dvije skupine.

Nužno je napraviti kontrolna testiranja za što bolje planiranje budućih treninga, a uvidom u rezultate testova te njihovom redovnom primjenom i praćenjem, stožer vodeće momčadi 3. HNL jug dobit će jasniju sliku stanja svakog od igrača uoči prvog treninga koji je zakazan za ponedjeljak 23. siječnja kada će trener Lozo zajedno sa svojim suradnicima obaviti prozivku.

Hajdukovci će tijekom pripremnog razdoblja odigrati devet pripremnih utakmica, a planirani prijateljski dvoboj sa Solinom otkazan je zbog nastupa momčadi Mirka Labrovića u Županijskom kupu.

19/1/2017 - 11:45 sati
Hajduk II
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr