Mobile menu
Druga momčad Bijelih u nedjelju na Poljudu dočekuje Hrvace

Druga momčad Bijelih u nedjelju na Poljudu dočekuje Hrvace

 
25/3/2017 - 12:21 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Nogometaši vodeće momčadi 3. HNL Jug sutra u 16 sati na glavnom travnjaku poljudskog stadiona dočekuju trećeplasiranu momčad lige, Hrvace. Bit će to ujedno i derbi 22. kola lige, a igranje na Poljudu zasigurno predstavlja motiv za oba sastava. Trener Hajduka II Marko Lozo nada se uzimanju nova tri boda i nastavku pobjedničkog niza, a vjeruje da će se njegova momčad u najboljem mogućem svjetlu predstaviti poljudskoj publici. 

Hajdukovci su u proljetnom dijelu sezone osvojili devet od mogućih 12 bodova, a jedini poraz doživjeli su u Blatu kod Zmaja. Momčad se diže, a pobjedom protiv Hrvaca pobjegli bi na visokih devet bodova jednom od direktnih konkurenata za prvu poziciju na ljestvici. Bijeli su uvjereni u svoju kvalitetu i nadaju se do kraja sezone ostati na poziciji kojoj su dočekali i kraj jesenskog dijela. Naravno, još je dosta utakmica u igri, ali cilj je od početka sezone isti, plasman u viši natjecateljski rang i razvoj mladih igrača koji će konkurirati za prvu momčad.

Poznati su i suci nedjeljnog ogleda, pravdu će dijeliti Lukša Klaić s pomoćnicima Miroslavom Čalom i Antom Pavlinovićem. Četvrti sudac je Toni Bešker, a delegat susreta Marin Matijević. Dvoboj s Poljuda možete pratiti uživo putem našeg službenog Twitter profila. Za dvoboj s Hrvacama ulaz će biti besplatan, a otvoreni će biti ulazi P i R na istočnoj tribini Poljuda.

25/3/2017 - 12:21 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr