Mobile menu
Druga momčad Bijelih danas na Poljudu dočekuje Dinamo II

Druga momčad Bijelih danas na Poljudu dočekuje Dinamo II

 
29/8/2017 - 09:53 sati
Hajduk II
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr

Nogometaši druge momčadi Bijelih u srijedu na poljudskom stadionu u 3. kolu Druge HNL dočekuju Dinamo II. 

Utakmica protiv zagrebačke momčadi igra se s početkom u 20 sati na glavnom terenu stadiona Poljud, a otvoreni će biti ulazi L i M na sjevernoj te S i T na istočnoj tribini. U prodaji će biti ulaznice za Sjever i Istok po cijeni od 30 kuna te dječje po simboličnoj cijeni od pet kuna, a mogu se kupiti na kućicama pored istočne tribine. 

Pretplate za sezonu 2017/2018 vrijede i za utakmice druge momčadi. Gledatelji koji posjeduju godišnju pretplatu za utakmice Hajduka za sezonu 2017/2018, neovisno o sektoru za koji imaju pretplatu, usmjeravaju se na ulaze koji su u funkciji. 

Nakon dva odigrana kola hajdukovci imaju po jednu pobjedu i poraz, no za momčad je najbitniji razvoj mladih igrača i adaptacija na seniorski nogomet. Momčad Siniše Oreščanina je unatoč porazu u Sesvetama prikazala dobru igru i stvorila nekoliko dobrih akcija. Sigurno je da će za Bijele biti uspona i padova u novom natjecanju, pogotovo za mlade igrače, ali će im značajno pomoći u budućem razvoju, a oslonac će imati u nekolicini iskusnih igrača.

- Sesvete su nam pokazale kako će to izgledati na gostovanjima i mislim da upravo to treba ovim našim mladim igračima u njihovom procesu razvoja. Momčad nam je u stvaranju i još uvijek smo u selektivnom procesu.

- Utakmice s Dinamom uvijek donose neku dozu zanimljivosti za gledatelje. Nakon dva odigrana kola mogu reći da pomalo stvaramo sliku o tome što je druga liga. Iako se pobjeda nad Kustošijom možda malo i podcijenila, oni su već u drugom kolu u Varaždinu pokazali da su ozbiljna ekipa i da će uzimati bodove kod kuće i u gostima - rekao je trener druge momčadi u najavi utakmice s drugom momčadi Dinama.

Oreščanin je pozvao publiku da u što većem broju dođe podržati Hajdukovu mladost i budućnost koja itekako ima što pokazati...

- Nakon utakmice u Sesvetama ostao sam u Zagrebu i pogledao utakmicu Dinamo II – Solin. Dobro poznajem Dinamovu momčad i intenzivno se pripremamo za tu utakmicu. Oni s druge strane već četiri godine igraju drugu ligu i dio adaptacije odavno su već prošli. Pokušat će nam se nametnuti u srijedu, ali i mi sigurno imamo dosta toga za pokazati pa pozivam publiku da dođe na Poljud i podrži nas. - zaključio je trener Oreščanin za kraj.

29/8/2017 - 09:53 sati
Hajduk II
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr