Mobile menu
Druga momčad Bijelih poražena od Kamena

Druga momčad Bijelih poražena od Kamena

 
14/5/2017 - 18:54 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

KAMEN - HAJDUK II 2:1
Utakmica 31. kola Treće HNL Jug
Ivanbegovina, igralište NK Kamen
Gledatelja: 300
Sudac: Josip Zec (Split)
Strijelci: 0:1 Prtajin (7.), 1:1 Perković-Šantar (28.-11m), 2:1 Tolić (29.)

KAMEN: Vojnović, Omazić, Kljenak, Jurić, Marić, Jonjić, Juričić, Žužul, Čalušić, Tolić (od 87. Karin), Perković-Šantar (od 75. Peko)
HAJDUK II: Letica, Fadić, Dumančić (od 48. Vuletić), Milić, M.L. Vojković, Mrkonjić, Kalik (od 66. Mala), Šeparović, Bencun, Jurić, Prtajin (od 51. Galić)

Druga momčad Bijelih poražena je rezultatom 2:1 na gostovanju u Ivanbegovini kod domaćina Kamena. Igrači Marka Loze nisu uspjeli svladati danas raspoloženu domaću momčad. Poveli su Bijeli pogotkom Ivana Prtajina u 7. minuti utakmice. S lijeve strane nabacio je Mario Lovre Vojković, Tomislav Mrkonjić iz prve vraća do napadača Bijelih koji s pet metara puca snažno i pogađa vrata nemoćnog Krešimira Vojnovića.

Imali su hajdukovci još nekoliko prilika u koprodukciji Mrkonjić-Prtajin, no Hajdukov napadač nije bio precizan kao na početku susreta. Momčad iz Ivanbegovine do izjednačenja je došla u 28. minuti dvoboja. Nikola Marić je pao u kaznenom prostoru nakon duela s Marinom Fadićem, a sudac Josip Zec je pokazao na bijelu točku. Siguran realizator s 11 metara bio je Zvonimir Perković-Šantar. Domaćinima je pogodak dao krila i već minutu poslije dolaze u vodstvo. Mirko Tolić je prošao sredinom terena i preciznim udarcem s 18 metara matirao vratara Karla Leticu. S tim se rezultatom otišlo na odmor.

Pokušavali su Lozini igrači u drugom poluvremenu doći do izjednačenja, ali domaćini su uspjeli izdržati sve pokušaje druge momčadi Bijelih. Najbliže pogotku bio je Mrkonjić u 81. minuti dvoboja kada se nakon proigravanja Marka Galića našao sam pred golom Vojnovića, no njegov pokušaj odlazi pored gola.

Prvacima 3. HNL jug do kraja natjecanja preostala su još tri prvenstvena susreta, a prvi na redu je sa Zadrom na Poljudu. Podsjetimo, momčad Marka Loze prošli je tjedan uvjerljivom pobjedom protiv GOŠK-a osvojila naslov prvaka i plasirala se u viši natjecateljski rang.

14/5/2017 - 18:54 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr