Mobile menu
Druga momčad Bijelih dočekuje Croatiju Zmijavci

Druga momčad Bijelih dočekuje Croatiju Zmijavci

 
7/4/2017 - 11:20 sati
Hajduk II
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr

Jedanaest kola je ostalo do kraja 3. HNL jug. Vodeća momčad lige je Hajduk II koji nakon 23 odigrana kola ima pet bodova prednosti pred drugoplasiranim Neretvancem, a devet bodova za igračima Marka Loze zaostaju Hrvace i Zadar. Nakon dvoboja u Otoku, Bijelima u nedjelju 9. travnja u goste dolazi momčad Croatije Zmijavci. Početak ogleda zakazan je za 16:30 sati na pomoćnom travnjaku poljudskog stadiona.

Jedan od važnih oslonaca Hajduka II u pohodu na naslov u 3. HNL jug i plasmanu u viši natjecateljski rang je i mladi hajdukovac Robert Jandrek, ujedno i kapetan druge momčadi Bijelih. Jandrek je u dosadašnjem dijelu sezone postigao 8 pogodaka i drugi je strijelac momčadi Marka Loze, a upisao je najviše nastupa te skupio najveću minutažu (1781).

Dvadesetjednogodišnji igrač Bijelih već neko vrijeme trenira s prvom momčadi, u Zaprešiću ga je trener Joan Carrillo uveo u igru gdje je u 89. minuti dvoboja zamijenio Ahmeda Saida Saida, a već sutradan je kapetanski predvodio vodeću momčad u ogledu s OSK-om u Otoku. Mladi Jandrek ispunio je svoj dječački san i dokazao da se kvalitetan rad i zalaganje u drugoj momčadi itekako isplati, a on je upravo jedan od primjera. A nije jedini.

- San se ispunio, bilo je nezaboravno. Zahvaljujem suigračima, trenerima i svima u Klubu koji su mi omogućili da nastupim za prvu momčad... - opisao je mladi hajdukovac trenutak koji će dugo pamtiti...

7/4/2017 - 11:20 sati
Hajduk II
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr