Mobile menu
Do 15:30 sati prodano 24.500 ulaznica za Hajduk - Dnjipro

Do 15:30 sati prodano 24.500 ulaznica za Hajduk - Dnjipro

 
23/8/2014 - 13:30 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Dnjipro 0:0 (Poljud, 28/08/14)"

ULAZNICE za Hajduk - Dnjipro: 
Nedjelja (24. kolovoza) u 15:30 sati:
Broj prodanih ulaznica je 24.500.

ULAZNICE ZA ISTOK
NOVO:
Ulaznice za istočnu tribinu za utakmicu Hajduk - Dnjipro više nisu u prodaji! Ova informacija ne odnosi se samo na pretplatnike koji svoje ulaznice za istočnu tribinu mogu rezervirati/kupiti do utorka navečer. Članovi i ostali navijači/gledatelji mogu rezervirati/kupiti samo ulaznice za zapadnu tribinu poljudskog stadiona.

ULAZNICE ZA SJEVER
NOVO:
Ulaznica za sjevernu tribinu za utakmicu Hajduk - Dnjipro u ovom trenutku više - nema! Ova informacija ne odnosi se samo na pretplatnike koji svoje ulaznice za sjevernu tribinu mogu rezervirati/kupiti do utorka navečer. Članovi i ostali navijači/gledatelji mogu rezervirati/kupiti samo ulaznice za zapadnu tribinu poljudskog stadiona.

NAPOMENA PREDSTAVNICIMA MEDIJA: 
Zbog golemog interesa predstavnika medija za utakmicu Hajduk - Dnjipro vrijedit će isključivo godišnje Hajdukove akreditacije. S obzirom na to da je najavljen dolazak najmanje 20 ukrajinskih novinara, te ograničenog broja mjesta u obje novinarske lože, mnogim ostalim zahtjevima, nažalost, nećemo biti u mogućnosti udovoljiti. Samo u posebnim slučajevima ćemo biti u mogućnosti izdati jednokratnu akreditaciju.

Hvala na razumijevanju!

23/8/2014 - 13:30 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr