Mobile menu
Djeca iz RNK Sladorane posjetila hajdukovce uoči susreta s Osijekom

Djeca iz RNK Sladorane posjetila hajdukovce uoči susreta s Osijekom

 
9/9/2017 - 15:00 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Osijek - Hajduk 2:1 (Osijek, 9/9/2017)"
Druženje hajdukovaca s djecom iz RNK SladoraneDruženje hajdukovaca s djecom iz RNK SladoraneDruženje hajdukovaca s djecom iz RNK SladoraneDruženje hajdukovaca s djecom iz RNK SladoraneDruženje hajdukovaca s djecom iz RNK Sladorane
Druženje hajdukovaca s djecom iz RNK Sladorane

Mlađi pioniri RNK Sladorane iz Županje na čelu s trenerom Matom Tomšićem i tajnikom Adrianom Rukavinom posjetila su danas hajdukovce u Osijeku uoči prvenstvenog susreta kojeg će Bijeli igrati od 19 sati u Gradskom vrtu.

Djeca iz Županje došla su iz Vukovara gdje su jučer odigrali svoju natjecateljsku utakmicu, a velika želja im je bila upoznati igrače i trenera Joana Carrilla. Kao što je poznato, RNK Sladorana i Hajduk su prije nešto više od dva mjeseca potpisali ugovor o poslovno-sportskoj suradnji o stručnom i sportskom usavršavanju.

Naravno, za uspomenu je obavljeno i zajedničko fotografiranje ispred hotela u Osijeku nakon čega su hajdukovci strpljivo potpisivali autograme za radost djece koja su željno iščekivala susret s Bijelima, a večeras će im biti velika podrška u Gradskom vrtu.

Više pogledajte u fotogaleriji.

9/9/2017 - 15:00 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr