Mobile menu
Despotović: Lijepo je polusezonu završiti pobjedom u derbiju

Despotović: Lijepo je polusezonu završiti pobjedom u derbiju

 
3/12/2017 - 10:07 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr

Hajdukovi juniori pobijedili su u posljednjoj utakmici polusezone Dinamo na Poljudu i osvojili naslov jesenskog prvaka. Trener Bijelih Mario Despotović na kraju susreta primao je zaslužene čestitke:

-  Lijepo je polusezonu završiti pobjedom u derbiju. Zanimljiva utakmica u kojoj su oba protivnika imala svoje periode dominacije. Znali smo gdje je Dinamo najjači i pokušavali smo spriječiti njihovu tečnu igru koja dovodi do viška igrača na bokovima. To nam je bolje uspijevalo u prvom poluvremenu nego u nastavku, sretan sam što smo u nadoknadi ipak došli do pobjede u utakmici protiv odličnog protivnika. Danas smo imali pomoć trojice igrača iz druge momčadi Hajduka, ali mi se od početka prvenstva ponašamo kao da imamo jednu izuzetno široku juniorsku momčad koja se paralelno natječe u dva ranga. Pritom mislim kako su derbiji u juniorskoj konkurenciji našim igračima možda čak i zahtjevniji od nekih utakmica u drugoligaškom nadmetanju. Sretan sam i zbog odlične suradnje i komunikacije s trenerima prve i druge momčadi Željkom Kopićem i Sinišom Oreščaninom i uvjeren sam kako će se ovi mladi i talentirani igrači uspješno razvijati i biti budućnost Hajduka.

Hajduk je do pobjede došao u drugoj minuti sudačke nadoknade, smiren je u realizaciji udarca s bijele točke bio Michele Šego.

- Sretan sam zbog pobjede, mislim da smo je zaslužili, iako smo već bili sigurni kako utakmica završava remijem. Šteta je što smo ispustili iz ruku sigurno vodstvo, ali ovako je na kraju možda i slađe. Nadam se da je publika uživala, lijepo je postići pobjedonosni pogodak u sudačkoj nadoknadi. 

3/12/2017 - 10:07 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr