Mobile menu
Despotović: Derbi očekujemo u dosta dobroj formi

Despotović: Derbi očekujemo u dosta dobroj formi

 
1/12/2017 - 16:04 sati
Akademija

Juniori Hajduka u subotu na pomoćnom terenu stadiona Poljud dočekuju Dinamo. Trener Bijelih Mario Despotović cijelog tjedna je pripremao momčad za ovaj ogled protiv najvećeg rivala. 

- Igra prvi protiv drugog na tablici, dvije najbolje hrvatske ekipe i mislim da će to biti dobra utakmica. Dinamo ima zaista jaku momčad, uvijek su naše utakmice 50:50, sjećamo se zadnjeg finala Kupa koje je imalo sličan odnos snaga, ali smo mi na kraju bili za nijansu bolji. U odnosu na tadašnje postave, sada neće biti igrača rođenih 98., ali u kombinaciji s drugom momčadi smo složili ekipu od igrača s kojima bismo se mogli pozicijski dobro popuniti. Želimo se kvalitetno predstaviti publici i parirati jednom vrlo dobrom Dinamu.

Utakmica direktno odlučuje o jesenskom prvaku, Hajduku je dovoljan i bod, iako će Bijeli željeti s pobjedom otići na odmor.

- Što se dojma o polusezoni tiče on će biti jasniji nakon ove utakmice, ali mislim da rastemo iz utakmice u utakmicu. Derbi očekujemo u dosta dobroj formi, ali moramo vidjeti i kako će se Dinamo posložiti. Ako oni odigraju na način na koji mi priželjkujemo, mislim da će moji igrači provesti plan koji smo pripremili. Ako Dinamo nešto promijeni, onda ćemo mi kao trenerski stožer morati tijekom utakmice reagirati i učiniti sve da se igrači na terenu prilagode novonastaloj situaciji. 

Utakmica Hajduka i Dinama igra se u subotu u 16 sati na pomoćnom terenu stadiona Poljud.

1/12/2017 - 16:04 sati
Akademija