Mobile menu
Deseti dan priprema: Carrillovi igrači odradili prvi od dva današnja treninga

Deseti dan priprema: Carrillovi igrači odradili prvi od dva današnja treninga

 
5/7/2017 - 14:15 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2017."
Deseti dan priprema na Pohorju: Jutarnji treningDeseti dan priprema na Pohorju: Jutarnji treningDeseti dan priprema na Pohorju: Jutarnji treningDeseti dan priprema na Pohorju: Jutarnji treningDeseti dan priprema na Pohorju: Jutarnji treningDeseti dan priprema na Pohorju: Jutarnji treningDeseti dan priprema na Pohorju: Jutarnji treningDeseti dan priprema na Pohorju: Jutarnji treningDeseti dan priprema na Pohorju: Jutarnji treningDeseti dan priprema na Pohorju: Jutarnji treningDeseti dan priprema na Pohorju: Jutarnji treningDeseti dan priprema na Pohorju: Jutarnji treningDeseti dan priprema na Pohorju: Jutarnji treningDeseti dan priprema na Pohorju: Jutarnji treningDeseti dan priprema na Pohorju: Jutarnji treningDeseti dan priprema na Pohorju: Jutarnji treningDeseti dan priprema na Pohorju: Jutarnji treningDeseti dan priprema na Pohorju: Jutarnji treningDeseti dan priprema na Pohorju: Jutarnji treningDeseti dan priprema na Pohorju: Jutarnji treningDeseti dan priprema na Pohorju: Jutarnji treningDeseti dan priprema na Pohorju: Jutarnji treningDeseti dan priprema na Pohorju: Jutarnji treningDeseti dan priprema na Pohorju: Jutarnji treningDeseti dan priprema na Pohorju: Jutarnji treningDeseti dan priprema na Pohorju: Jutarnji treningDeseti dan priprema na Pohorju: Jutarnji treningDeseti dan priprema na Pohorju: Jutarnji treningDeseti dan priprema na Pohorju: Jutarnji treningDeseti dan priprema na Pohorju: Jutarnji trening
Deseti dan priprema na Pohorju: Jutarnji trening

Nakon jučerašnjeg slobodnog dana nastavili su hajdukovci s redovnim trenažnim aktivnostima. Trener Joan Carrillo jutros je na trening poveo 28 igrača koji se trenutno nalaze na ljetnim pripremama na Pohorju.

Radilo se intenzivno više od dva sata, pazilo na svaki detalj, a osam je dana preostalo do prve službene utakmice u drugom pretkolu Europske lige. Ostalo je Bijelima, osim današnjeg poslijepodnevnog treninga, još tri dana priprema u Sloveniji. 

Kao i obično, trening je počeo uvodnim 15-minutnim zagrijavanjem pod nadzorom kondicijskih trenera nakon čega je uslijedilo uigravanje taktičkih varijanti. U posljednjem dijelu treninga igrači Joana Carrilla uvježbavali su ubačaje s lijeve i desne strane. Moglo se vidjeti atraktivnih poteza i pogodaka, ali i dobrih intervencija vratara Dante Stipice, Ive Grbića i Karla Letice.

Hajdukovcima se na Pohorju priključio i predsjednik Uprave Ivan Kos te je zajedno sa sportskim direktorom Marijom Brancom odgledao jutrošnji trening.

Više u fotogaleriji...

5/7/2017 - 14:15 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr