Mobile menu
Derbi na Maksimiru: Hajduk protiv Dinama danas od 19 sati

Derbi na Maksimiru: Hajduk protiv Dinama danas od 19 sati

 
6/8/2017 - 08:35 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Dinamo - Hajduk 3:1 (Zagreb, 6/8/2017)"

Niti 70 sati nakon slavlja protiv Brondbjya i plasmana u Play-off Europske lige nogometaši Hajduka gostuju u Maksimiru u najvećem derbiju hrvatskog sporta. Utakmica 4. kola HT Prve lige igra se s početkom u 19 sati.

Hajdukovci su u odličnom raspoloženju otputovali u Zagreb, sedmu ovosezonsku destinaciju izvan Poljuda u svega 20 dana. Odigrali su Bijeli do sada sedam službenih utakmica, sedam bez poraza. Upisali su hajdukovci pet pobjeda i dva neriješena rezultata uz ostvarenu gol-razliku 12:5. U posljednjih pet mjeseci odigrali su igrači Joana Carrilla 18 utakmica u svim natjecanjima u kojima su slavili 13 puta, četiri puta remizirali te svega jednom poraženi.

Na popisu Hajdukovog trenera našlo se 19 igrača koji će biti u konkurenciji za današnji ogled. Ozračje u momčadi je dobro, upravo onakvo kakvo i treba biti pred najveći derbi, Strateg Bijelih svjestan je snage protivnika, ali fokus je stavljen na osvajanje nova tri prvenstvena boda. Trener Carrillo smatra da njegovi igrači imaju znanje i potencijal za ostvarenje plana. U posljednjem maksimirskom derbiju hajdukovci su slavili rezultatom 2:0, a pogotke su postigli Ante Erceg i Marko Futacs.

Dvoboj između Dinama i Hajduka na Maksimiru sudit će Mario Zebec iz Cestice, pomoćnici su mu Tomislav Petrović iz Valpova i Miro Grgić iz Osijeka. Četvrti sudac je Goran Pataki iz Đakova, a dva dopunska suca su Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca i Igor Pajač iz Zeline. Delegat susreta je Ante Vučemilović iz Osijeka, a kontrolor suđenja Draženko Kovačić iz Križevaca.

6/8/2017 - 08:35 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr