Mobile menu
Deni Jurić: Imamo lijepu prednost, ali ne smijemo se opustiti

Deni Jurić: Imamo lijepu prednost, ali ne smijemo se opustiti

 
10/4/2017 - 09:40 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Hajduk II - Croatia Zmijavci 2:0Hajduk II - Croatia Zmijavci 2:0Hajduk II - Croatia Zmijavci 2:0Hajduk II - Croatia Zmijavci 2:0Hajduk II - Croatia Zmijavci 2:0Hajduk II - Croatia Zmijavci 2:0Hajduk II - Croatia Zmijavci 2:0Hajduk II - Croatia Zmijavci 2:0Hajduk II - Croatia Zmijavci 2:0Hajduk II - Croatia Zmijavci 2:0Hajduk II - Croatia Zmijavci 2:0Hajduk II - Croatia Zmijavci 2:0Hajduk II - Croatia Zmijavci 2:0Hajduk II - Croatia Zmijavci 2:0Hajduk II - Croatia Zmijavci 2:0Hajduk II - Croatia Zmijavci 2:0Hajduk II - Croatia Zmijavci 2:0Hajduk II - Croatia Zmijavci 2:0Hajduk II - Croatia Zmijavci 2:0Hajduk II - Croatia Zmijavci 2:0Hajduk II - Croatia Zmijavci 2:0Hajduk II - Croatia Zmijavci 2:0Hajduk II - Croatia Zmijavci 2:0Hajduk II - Croatia Zmijavci 2:0Hajduk II - Croatia Zmijavci 2:0Hajduk II - Croatia Zmijavci 2:0Hajduk II - Croatia Zmijavci 2:0Hajduk II - Croatia Zmijavci 2:0Hajduk II - Croatia Zmijavci 2:0
Hajduk II - Croatia Zmijavci 2:0

Dugo su igrači Marka Loze lomili čvrsto postavljenu momčad Croatije, protivnika koji je u prvom dijelu prvenstva nanio poraz drugoj momčadi Hajduka. Pokušavali su kombinatornom igrom Bijeli stvarati prilike, no vratar Pavao Vugdelija i dobro organizirana obrana gostiju nisu dopuštali hajdukovcima da dođu u rezultatsku prednost. Sve do 59. minute kada je na scenu stupio najbolji strijelac Hajduka II Deni Jurić koji se oslobodio svog čuvara i s 12 metara iskosa plasirao loptu u donji desni kut vratara Croatije:

- Ulazeći u utakmicu smo znali da neće biti lako te da je Croatia čvrsta i dobro postavljena momčad koja se zasluženo nalazi u vrhu prvenstvene ljestvice, a to se najbolje vidjelo u prvom dijelu utakmice. Prije prvog gola smo imali svoje šanse koje nismo iskoristili, ali smo znali da trebamo biti strpljivi i da će zgoditak kad-tad doći, a to se na koncu i ostvarilo. 

Deni je i dalje vodeći strijelac momčadi s 11 postignutih golova, no ovo je prvi postignut u proljetnom dijelu sezone:

- Gol nakon dugog vremena uvijek je dobro došao zbog samopouzdanja, ali najvažnije je da smo ostvarili tri boda i učvrstili prvu poziciju na prvenstvenoj ljestvici te da je moj zgoditak pomogao ekipi doći do nova tri boda.

Hajduk II je ovom pobjedom povećao prednost na ljestvici, Bijeli imaju 51 bod, Neretvanac 44, dok Croatia, Zadar i Hrvace imaju 12 bodova manje. U idućem kolu igrači Marka Loze gostuju u Makarskoj kod domaćina Zmaja, a utakmica je na rasporedu u srijedu 12. travnja s početkom u 16:30 sati..

- Imamo lijepu prednost, ali se ne smijemo nimalo opustiti jer je do kraja ostalo 10 utakmica i puno je bodova u igri. Mi ćemo kao momčad dati sve od sebe da zadržimo prednost do kraja prvenstva. Slijedi nam dvoboj protiv Zmaja, a kao i svako kolo do sada idemo na pobjedu i nadam se da ćemo i u Makarskoj to uspjeti ostvariti.

10/4/2017 - 09:40 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr