Mobile menu
Delić: Protiv Varaždina moramo ponoviti pristup iz prošle utakmice

Delić: Protiv Varaždina moramo ponoviti pristup iz prošle utakmice

 
16/3/2018 - 11:37 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Ivan Delić donio je Hajduku II pobjedu u susjedskom derbiju sa Solinom. Njegov pogodak u ranoj fazi utakmice na kraju se pokazao odlučujućim i trener Bijelih Siniša Oreščanin iskazao je zadovoljstvo što se bijela devetka vratila starim navikama iz početne faze prvenstva. 

- Mnogo nam znači ova pobjeda. Imali smo teško gostovanje prošlog vikenda, zatim izgubili dosta vremena na putu, ali danas je sve to zaboravljeno i veselimo se važnim bodovima. Mislim da je susjedski derbi ispunio očekivanja, igralo se žustro, ali fer i korektno. Ispunili smo sve trenerove zahtjeve odigrali mirno i koncentrirano bez nabijanja lopte.

Teško je bilo izbrojiti sve šanse Bijelih, samo u prvom dijelu gostujući vratar četiri-pet puta je bio u teškim situacijama, najopasnije su mu uz strijelca Delića prijetili Michele Šego, Tonio Teklić i u drugom dijelu Leon Kreković

- Ova utakmica imala je sretan završetak, očekuje nas još niz utakmica s kvalitetnim protivnicima koji bi te naše pogreške mogli kazniti. Stoga moramo biti koncentrirani i efikasniji.

Strijelac odlučujućeg gola osvrnuo se i na sljedeće gostovanje druge momčadi Hajduka. Hajduk igra u Varaždinu protiv istoimenog domaćina, a susret je na rasporedu u 15:30 sati.

- Nema odmora, ušli smo u non stop ritam i već u petak putujemo u Varaždin. Mislim da je naš domaćin ozbiljan kandidat za plasman u 1. HNL, opet nas očekuje dugo putovanje i teška utakmica, ali ponovimo li pristup i kvalitetu igre iz utakmice sa Solinom sve je moguće. 

16/3/2018 - 11:37 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr