Mobile menu
Hajduk i Ante Vukušić najbolji!

Hajduk i Ante Vukušić najbolji!

 
17/12/2010 - 21:18 sati
Klub
Produžite svoje članstvo za 2018. godinu!
SD: Hajduk i Vukušić najbolji!SD: Hajduk i Vukušić najbolji!SD: Hajduk i Vukušić najbolji!SD: Hajduk i Vukušić najbolji!SD: Hajduk i Vukušić najbolji!SD: Hajduk i Vukušić najbolji!SD: Hajduk i Vukušić najbolji!SD: Hajduk i Vukušić najbolji!SD: Hajduk i Vukušić najbolji!SD: Hajduk i Vukušić najbolji!SD: Hajduk i Vukušić najbolji!SD: Hajduk i Vukušić najbolji!SD: Hajduk i Vukušić najbolji!SD: Hajduk i Vukušić najbolji!
SD: Hajduk i Vukušić najbolji!

Nogometaši Hajduka proglašeni su najboljom momčadi, a Ante Vukušić najboljim sportašem Dalmacije u izboru Sportskog imena Dalmacije kojeg organizira Slobodna Dalmacija.

Čitatelji Slobodne dodijelili su hajdukovcima i Vukušiću najviše glasova, a priznanja su ovogodišnji laureati primili večeras na prigodnoj svečanosti u splitskom Hemingwayu.

Nagradu su u ime Hajduka primili direktor Josip Grbić i kapetan Srđan Andrić, a nazočni su bili i predsjednik Uprave Joško Svaguša, prvi čovjek Nadzornog odbora Petroslav Sapunar, aktualni i bivši treneri Goran Vučević i Stanko Poklepović, te Mario Maloča.


VIDEO-REPORTAŽU S OVOG DOGAĐAJA MOĆI ĆETE POGLEDATI U EMISIJI HajdukTV (21. prosinca).


foto: Miro Gabela

17/12/2010 - 21:18 sati
Klub