Mobile menu
Carbonieri odrađuje prve satove rehabilitacije nakon operacije

Carbonieri odrađuje prve satove rehabilitacije nakon operacije

 
13/10/2017 - 13:10 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Gustavo Carbonieri odrađuje prve satove rehabilitacijeGustavo Carbonieri odrađuje prve satove rehabilitacijeGustavo Carbonieri odrađuje prve satove rehabilitacijeGustavo Carbonieri odrađuje prve satove rehabilitacije
Gustavo Carbonieri odrađuje prve satove rehabilitacije

Stoper Hajduka Gustavo Carbonieri stigao je na Poljud i odradio prve satove rehabilitacije te se priključio suigračima dva i pol tjedna nakon uspješno sanirane dislokacije i rupture tetive lijevog gležnja koju mu je u splitskom KBC-u odradio Hajdukov liječnik dr. Ante Bandalović.

- Drago mi je što sam opet ovdje, operacija je uspješno prošla, sada je preda mnom vrijeme rehabilitacije i oporavka. Optimist sam u svakom slučaju i učinit ću sve da se što prije priključim svojim prijateljima na terenu, a do tada ću biti njihova najveća potpora kao što su oni bili meni u dosadašnjem razdoblju - rekao je uvijek nasmijani pozitivac Carbonieri. 

Hajdukova liječnička služba brinut će o Gustavu i u idućem razdoblju, obavljat će se svakodnevno sve aktivnosti koje su propisane u ovoj fazi oporavka.

13/10/2017 - 13:10 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr