Mobile menu
Ćakula s navijačima odgođena za 10. lipnja

Ćakula s navijačima odgođena za 10. lipnja

 
27/5/2016 - 15:14 sati
Klub
Foto: Miro Gabela

Važna obavijest za sve članove koji su se prijavili i koji se namjeravaju prijaviti na Ćakulu s predsjednikom i članovima Nadzornog odbora Hajduka. 

Ista će se zbog zamolbe odgovornih iz HNK Hajduk Split umjesto u petak 3. lipnja s početkom u 20 sati održati u petak 10. lipnja s početkom u 20 sati.

Mjesto održavanja je nepromijenjeno, a to je velika predavaonica Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu na adresi Ruđera Boškovića 32.

Svim članovima koji su do sada potvrdili prisustvo na Ćakuli prijava ostaje valjana, ali vas molimo da nas obavijestite ukoliko zbog promjene termina niste u mogućnosti prisustvovati Ćakuli kako bismo oslobodili mjesto za nekoga drugoga.

Prijave za Ćakulu će se tako primati do petka 10. lipnja do 12:00 sati ili do popunjenja kapaciteta dvorane koja broji 400 mjesta na mail [email protected], a u prijavi trebate navesti vaše ime, prezime i broj članske iskaznice. Vrijedi samo članska iskaznica za 2016. godinu.

Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati Ćakuli na mail [email protected] možete do srijede 8. lipnja do 20:00 sati poslati vaše pitanje te ćemo isto postaviti na Ćakuli.


27/5/2016 - 15:14 sati
Klub
Foto: Miro Gabela