Mobile menu
Burić: Treba nam pobjeda da zaliječimo rane od Europe

Burić: Treba nam pobjeda da zaliječimo rane od Europe

 
29/8/2015 - 12:06 sati
Prva momčad
Autor: Alen Orlić
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Inter Z. - Hajduk 0:2 (Zaprešić, 30/8/2015)"

Hajduk u nedjelju s početkom u 19 sati igra u Zaprešiću protiv Intera utakmicu 8. kola MAXtv Prve lige. U najavi utakmice trener Hajduka Damir Burić govorio je na konferenciji za medije:

"Opet smo imali mirni trening na Poljudu, po vrućini smo vidjeli koliko imamo snage, je li nam tank pun ili prazan. U razgovorima smo vidjeli da je momčad dobro prebrodila stvari, nadam se da ćemo protiv Intera imati dobru prezentaciju i da ćemo protiv protivnika koji je za mnoge bio tvrd orah biti pravi. Njih je pobijedio samo Dinamo i to poslije isključenja, niti jednu drugu utakmicu nisu izgubili.

Na put ćemo voditi 20 igrača, ne bih to tematizirao zbog protivnika, oni koji su na putu, moraju utakmicu odigrati na visokom nivou. Za sve momčad smo našli lijeka...

Protiv Slovana nismo sproveli neke situacije na terenu na pravi način, nismo odigrali kako treba, za to trebamo treninga i treninga. Liječimo rane, momčad žali za propuštenima, svega mi je žao i navijača i igrača. Duboko sam uvjeren da će moja momčad prije ili kasnije doći u istu priliku kao što je to bilo prije par dana.

I ja liječim rane. Svaka čast igračima, spremali su se dvije sedmice za odigrati 16 utakmica, a cijela Bundesliga se sprema šest tjedana za odigrati 17 utakmica. U normalnom ciklusu od sedam dana možemo korigirati, ali je teže kada je utakmica u razdoblju od par dana."


29/8/2015 - 12:06 sati
Prva momčad
Autor: Alen Orlić
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr