Mobile menu
Burić: Igrači su bili na rezervi, najvažnija je pobjeda

Burić: Igrači su bili na rezervi, najvažnija je pobjeda

 
31/8/2015 - 01:43 sati
Prva momčad
Autor: Alen Orlić
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Inter Z. - Hajduk 0:2 (Zaprešić, 30/8/2015)"

Trener Hajduka Damir Burić govorio je na konferenciji za novinare nakon što je njegova momčad golovima Andrije Balića i Francka Ohandze ostvarila pobjedu 2:0 protiv Intera u Zaprešiću. 

"Naš cilj bila je bila pobjeda i najvažnije je da smo je ostvarili. Tako smo se i postavili od početka. Čestitam svojim momcima, ali i protivniku. Inter je odigrao na visokoj razini. Nije čudno da je osvojio toliko bodova. Naša je najveća šansa bila ofenziva od starta utakmice. Krenuli smo jako i brzo smo poveli. Kako je vrijeme odmicalo nedostajalo nam je snage. Mojim igračima nestajalo je benzina, ali izdržali smo sve i sačuvali pobjedu. Ovo nam je 16 utakmica u dva mjeseca. Postali smo žrtva vlastitog uspjeha jer smo uz prvenstvo gurali i u Europi, a umjesto pohvala dobili smo kritike. Ali ja sam ponosan na moje igrače, puno toga dobroga smo napravili u proteklom periodu." 

Trener Hajduka je naglasio da će njegovoj momčadi dobro doći pauza. 

"Sada se koncentriramo isključivo na prvu sljedeću utakmicu, a to je utakmica protiv Zagreba. Veseli me da je liga izjednačena. Uz izjednačenost, ligu krasi i kvaliteta. Interes je dobar. Nadam se da će tako biti i dalje." 

Od igrača koje nije uvodio u igru u Zaprešiću, trener Burić nije želio riskirati sa Mijom Caktašem i Tinom Sušićem koji su imali manjih problema s ozljedom te ih je sačuvao za reprezentativne obveze. 

Nakon povratka u Split u rano jutro ponedjeljka trener Burić je igračima dao tri slobodna dana, a treninzi se nastavljaju u srijedu navečer.

31/8/2015 - 01:43 sati
Prva momčad
Autor: Alen Orlić
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr