Mobile menu

Primorac

Primorac

3:3

Hajduk

Hajduk

Natjecanje: Prijateljska
Mjesto: Biograd
Datum: 18/2/2010
Suci: DAMIR ADŽIĆ-KAPITANOVIĆ (BIOGRAD); Bačić i Bakarić
Gledatelja: 600
Biograd: Primorac - Hajduk

Biograd: Primorac - Hajduk

 
18/2/2010 - 16:13 sati
Utakmice

PRIMORAC (B) - HAJDUK 3:3

Prijateljska nogometna utakmica
Biograd, igralište Kazimir i Silvestar
Gledatelja: 600
Strijelci: Zoričić (45), Kulačić (77-11m), Batista (86); Ahmad (22), Mišlov, ag (65), Ibričić (85)

PRIMORAC: Juričin - Zoričić (Ivković 85), Prtenjača (Lazarevski 85), Brajković (Marković 5), Pezelj - Mišlov, Viscovich - Pedišić (Kulačić 46), Batista (Milat 85), Moravčić (Kero 77) - Maruna (Hunjadi 65)

HAJDUK: Subašić, Rubil, Maloča, J. Buljat, Strinić - Andrić, Skoko - Tomasov, Ibričić, Anas (Oremuš 70) - Ahmad (Vukušić 70)

Prvu veliku prigodu u otvaranju utakmice vidjeli smo u 12. minuti, Strinić je posložio Anasa koji je uputio povratnu loptu prema Andriću, no njegov udarac sa 16 metara uz uzdah s tribina ipak nije pronašao put u mrežu domaćeg vratara. U 19. minuti Skoko je uposlio Strinića koji je srušen u kaznenom prostoru Primorca, s tribina nam se činilo da se radi o "čistom" penalu, no sudac tako nije mislio...

GOL, 0:1 - Hajduk je poveo u 22. minuti, Strinić je ubacio, a Ahmad zabio glavom sa šest metara...

Nakon vodstva Splićana utakmica je živnula, domaćini su mogli poravnati, no Subašić je izvrsnom intervencijom sačuvao svoju mrežu. Rubil je u 25-oj ubacio iza leđa domaće obrane, Ibričić je trčao sam iskosa, pucao sa sedam metara, ali je domaći vratar obranio. Minutu kasnije domaćini su pucali iz slobodnjaka sa 17 metara, Subašić je bio siguran. U 33. minut Ibričić je ubacio iz kuta, Andrić pucao, a netko od domaćih odbio u posljednji trenutak s gol-crte... Ibričić je u nekoliko navrata probio po desnom boku, ponovno je krenuo sam prema vrataru Primorca u 39. minuti, no bez učinka. Iz protunadapa su domaćini pogodili vratnicu Subašićevih vrata!

GOL, 1:1 - Primorac je izjednačio u 45-oj. Nakon nabačaja u kazneni prostor Hajduka, domaćini su uspjeli zatresti mrežu Subašića. Precizan je bio Zoričić. Sudac je nekoliko trenutaka kasnije označio kraj prvog dijela.

U prvom napadu drugog dijela Rubil je probio po boku, ubacio na 10-ak metara od vrata Primorca, Ahmad je pokušao "škaricama", nedovoljno precizno... Opet Rubil, ovaj put je uposlio Tomasova koji se našao u 100-postotnoj prigodi, ali je domaći vratar izvrsno reagirao. Već treći put Rubil je u 58. minuti prošao po boku, opet dodao Tomasovu koji je srušen u kaznenom prostoru domaćina, opet nam se činilo da je penal, no opet nije dosuđen.

GOL, 1:2 - Hajduk opet vodi. Bila je gužva u kaznenom prostoru, pucao je Tomasov, lopta se odbila od Mišlova koji je autogolom doveo Bijele u novo vodstvo u 65. minuti...

Rubil je zagospodario desnim bokom i ponovno je doveo u prigodu svoje napadače. Pucao je sada Ibro, pokušao prebaciti domaćeg čuvara mreže, no nije bio precizan.

GOL, 2:2 - Primorac je i drugi put izjednačio. Kulačić je prevario Subašića iz kaznenog udarca...

GOL, 2:3 - opet Hajduk vodi. Mat u tri poteza. Skoko je proigrao Tomasova, ovaj odmah Ibru koji je zabio sa sedam metara u 85. minuti...

GOL, 3:3 - Splićani su slavili vodstvo, a domaćini su iskoristili njihovu nesmotrenost i samo minutu kasnije ponovno stigli do poravnanja. Pogodio je Batista Hajdukovu mrežu.


U 89. minuti ponovno su Bijeli tražili penal (Ibro), no ni treća im nije bila sreća...

Utakmica je završena sa šest zgoditaka, ali bez pobjednika. Hajduk će u nedjelju gostovati u susjedstvu, u Polači će igrati protiv Zadra. Također u 15 sati.



A.B.

18/2/2010 - 16:13 sati
Utakmice