Mobile menu
Bijeli trenirali na Poljudu pa krenuli u Vukovar

Bijeli trenirali na Poljudu pa krenuli u Vukovar

 
21/5/2018 - 20:30 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Dinamo (Z) - Hajduk 1:0 (Vinkovci, 23/5/2018)"
Posljednji trening na Poljudu uoči finala KupaPosljednji trening na Poljudu uoči finala KupaPosljednji trening na Poljudu uoči finala KupaPosljednji trening na Poljudu uoči finala KupaPosljednji trening na Poljudu uoči finala KupaPosljednji trening na Poljudu uoči finala KupaPosljednji trening na Poljudu uoči finala KupaPosljednji trening na Poljudu uoči finala KupaPosljednji trening na Poljudu uoči finala KupaPosljednji trening na Poljudu uoči finala Kupa
Posljednji trening na Poljudu uoči finala Kupa

Nogometaši Hajduka odradili su danas poslijepodne posljednji trening uoči polaska u Vukovar. Upravo će Grad Heroj biti odredište hajdukovaca do utakmice finala Hrvatskog nogometnog kupa u kojem se Bijeli u velikom derbiju hrvatskog sporta sastaju s Dinamom. Utakmica je rasporedu u srijedu 23. svibnja na stadionu HNK Cibalia, a početak borbe za trofej Rabuzinovog sunca zakazan je za 19 sati. 

Posljednji je to službeni susret hajdukovaca u natjecateljskoj sezoni 2017/18, a upravo za kraj očekuje ih ogled protiv najvećeg rivala. Službeni trening uoči finala igrači Željka Kopića imat će u utorak u poslijepodnevnim satima na vinkovačkom stadionu.

Kontingent ulaznica namijenjen za navijače Hajduka je u potpunosti rasprodan i sigurno je da će Bijeli imati veliku podršku na stadionu u Vinkovcima. Ukupno je ovo sedmi sraz Hajduka i Dinama u finalu Kupa, u dosadašnjih međusobnih šest odigranih oba kluba su po tri puta slavila i podignula trofej Rabuzinovog sunca.

Pravdu u finalu Kupa dijelit će Mario Zebec. Sudac iz Cestice vodio je posljednji međusobni prvenstveni derbi Hajduka i Dinama u travnju. Pomagat će mu biti Borut Križarić iz Čakovca i Dalibor Conjar iz Osijeka. Četvrti sudac je Goran Pataki iz Đakova, a dopunski suci su Igor Križarić iz Čakovca i Dario Bel iz Osijeka. Delegat susreta je Zoran Pandža iz Vinkovaca, dok je kontrolor suđenja Branko Stipković iz Karlovca.

21/5/2018 - 20:30 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr