Mobile menu
Bijeli se u dobrom raspoloženju pripremaju za Cibaliju

Bijeli se u dobrom raspoloženju pripremaju za Cibaliju

 
10/10/2017 - 18:59 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Cibalia 2:1 (Split, 15/10/2017)"
Trening uoči CibalijeTrening uoči CibalijeTrening uoči CibalijeTrening uoči CibalijeTrening uoči CibalijeTrening uoči CibalijeTrening uoči CibalijeTrening uoči CibalijeTrening uoči CibalijeTrening uoči CibalijeTrening uoči CibalijeTrening uoči CibalijeTrening uoči CibalijeTrening uoči CibalijeTrening uoči CibalijeTrening uoči CibalijeTrening uoči CibalijeTrening uoči CibalijeTrening uoči CibalijeTrening uoči CibalijeTrening uoči CibalijeTrening uoči Cibalije
Trening uoči Cibalije

Nakon slobodnog vikenda Bijeli su nastavili pripreme za idući prvenstveni ogled protiv Cibalije koji je na rasporedu u nedjelju u 19 sati na poljudskom stadionu. 

Na današnjem treningu izostali su reprezentativci (Zoran Nižić, Hysen Memolla i Petar Bosančić) koji bi se suigračima trebali priključiti sutra. 

Odvojeno je radio Ivan Pešić, a Bijeli od ranije ne mogu računati na ozlijeđene Marka Futacsa i Gustava Carbonierija koji odrađuju proces rehabilitacije do povratka na travnjak.

Napornog rada i izvrsnog raspoloženja u taboru Bijelih ne nedostaje, momčad željno iščekuje nedjeljni dvoboj nakon reprezentativne pauze...

10/10/2017 - 18:59 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr