Mobile menu
Bijeli odrađuju završne pripreme za dvoboj protiv Maccabija

Bijeli odrađuju završne pripreme za dvoboj protiv Maccabija

 
23/8/2016 - 21:36 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Hajdukovci preselili u novu svlačionicuHajdukovci preselili u novu svlačionicuHajdukovci preselili u novu svlačionicuHajdukovci preselili u novu svlačionicuHajdukovci preselili u novu svlačionicuHajdukovci preselili u novu svlačionicuHajdukovci preselili u novu svlačionicuHajdukovci preselili u novu svlačionicu
Hajdukovci preselili u novu svlačionicu

Na glavnom su travnjaku otvoreni trening večeras odradili nogometaši Hajduka. Posljednji je to trening Bijelih na poljudskom stadionu uoči uzvratne utakmice Play-offa Europske lige protiv Maccabija iz Tel Aviva. S obzirom na to da će Izraelci sutra trenirati na glavnom, hajdukovci će svoj službeni trening u srijedu navečer odraditi na pomoćnom travnjaku. Prethodno će službene konferencije za novinare imati domaći i gostujući trener.

A nakon što su preselili u novu svlačionicu, suvremeno opremljenu koja je danas i službeno otvorena, nogometaši Marijana Pušnika imali su u kino-dvorani video-pripremu dvoboja protiv momčadi iz Tel Aviva. Poslije analize suparnika i svoje taktike spustili su se na glavni travnjak odradivši trening kojeg je, između ostalih, pratio i Stanko Poklepović Špaco, trener s kojim je Hajduk posljednji put igrao u skupini jednog europskog natjecanja (Europska liga, 2010.).

Kako je svjedočio i Poklepović, razgovarajući i sa svojim kolegom Pušnikom, izvrsna je atmosfera danas u taboru Bijelih. Uvjereni su Pušnikovi nogometaši da mogu učiniti korak više od prethodnih generacija koje nisu uspjele preskočiti posljednje prepreke pred jesenski dio euro-natjecanja. Bijeli imaju zgoditak zaostatka, 2:1 bilo je u Netanyi, posljednje dvije godine identičan se minus nije uspijevao nadoknaditi. Vjeruju Bijeli da će treća biti - sreća! Zaslužena, naravno, prikazanim na travnjaku. Dnjipro (2014.) i Slovan Liberec (2015.) uspješno su preskočili Poljud na kojeg su stigli s golom prednosti. Maccabi Tel-Aviv dočekuje se s respektom ali i - optimizmom!

23/8/2016 - 21:36 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr